Alege parfumul potrivit pentru el in functie de personalitate

Aşa cum am spus şi într-un articol anterior, atunci când alegem un parfum nu contează doar ca acesta să miroasă frumos, ci şi să ni se potrivească. Dacă vrei să îi faci un cadou iubitului tău, poţi alege parfumul în funcţie de zodia sa sau în funcţie de personalitate, dar şi de sezon.

În general, parfumurile fresh, cu arome fructate, se folosesc în sezonul cald, pentru că sunt răcoritoare. În plus, din cauza frigului, cel mai probabil nici nu se va simţi în sezonul rece. Parfumurile „grele”, foarte aromante, în schimb sunt recomandate pentru sezonul rece, însă dacă e foarte cald afară este posibil chiar să ţi se facă rău din cauza lui.Acum că am stabilit asta, să trecem la personalitate. Trebuie să ţii minte că parfumul este un adevărat accesoriu care pune în valoare persoana şi care trebuie să fie potrivit din toate punctele de vedere celui care îl poartă. Un parfum poate arăta că bărbatul respectiv este o fire activă sau, dimpotrivă, una liniştită, că are încredere în sine, că este o fire pasională sau una sobră.

Dacă iubitul tău este o persoană activă, sportivă, îţi recomandăm un parfum ce combină clasicul cu modernul, cu note de grapefruit, portocală, piper şi cidru.

Dacă iubitul tău este o persoană liniştită, chiar melancolică, îţi recomandăm un parfum masculin, opulent, cu aromă lemnoasă pipetată, cele mai potrivite note fiind chimenul, lavanda şi cardamomol.

Dacă iubitul tău este o persoană elegantă, sobră, îţi recomandăm un parfum elegant şi fermecător, dulce, cu note de busuioc negru, piper, ghimbir, cedru şi paciuli.

Dacă iubitul tău este o persoană deschisă, mereu la modă, îţi recomandăm un parfum oriental piperat, cu note de muşchi de stejar, lavandă, piper şi mimoză.

Dacă iubitul tău este o persoană sexy, pasională şi seducătoare, îţi recomandăm un parfum dulce şi persistent, cu note de mentă, cadea, grapefruit şi lemn de alun.

Surprinde-ţi şi tu de sărbători iubitul cu un parfum de calitate, care să i se potrivească!

Nu uita să te înscrii la concursul Cosmo My Burberry pentru a câştiga un parfum!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.