Cum alegi culoarea perfectă pentru sprâncene?

Oricât de banală ar părea această operațiune, nu e ferită de erori. Sigur ai observat și tu femei care nu știu să își aleagă culoarea sprâncenelor și nu ai vrea să faci parte dintre ele. COSMO te învață ce trebuie să faci pentru sprâncene perfecte.

Cum alegi culoarea perfectă pentru sprâncene?

Sprâncenele trebuie să nu se îndepărteze cu mai mult de o nuanță sau două de culoarea părului tău.Dacă ai părul deschis la culoare, iar sprâncenele întunecate de deranjează, nu încerca să te decolorezi singură. Mai bine plătești în plus la coafor decât să te trezești cu sprâncene portocalii sau, mai rău, să îți arzi pielea!

Citește și: Sprâncene perfecte fără ajutor specializat

Dacă îți accentuezi sprâncenele cu ajutorul creionului, nu trasa o linie continuă. Ascute bine „unealta” și desenează linii mici, care ar putea crea impresia de fire de păr.

Nu folosi mascara pentru gene în scopul colorării sprâncenelor. Rezultatul nu va fi unul reușit.

Ce faci dacă îți vopsești părul într-o culoare neobișnuită? Simplu: îți poți vopsi (sau umple cu fard colorat) sprâncenele, pentru a se potrivi cu părul, deși e posibil să primești priviri ciudate. În același timp, persoanele care aleg astfel de culori au suficientă încredere în ele, deci nu ar trebui să îți bați capul cu părerea celor din jur. O altă variantă ar fi să deculorezi puțin sprâncenele, pentru că unele negre pot arăta ciudat alături de păr verde sau roz.

Citește și: Sprâncene perfecte, după forma feței 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.