Ai nevoie de un serum?

Te întrebi și tu dacă serumurile chiar își merită banii… sau se poate foarte bine și fără? O să te lămurim chiar acum.

Moft sau necesitate?
O bună parte dintre femei consideră că serumurile constituie doar un „moft”, un pas inutil în ritualul de îngrijire a pielii. Așa să fie? Ba bine că nu! În realitate, aceste formule intense tratează în mod activ probleme importante ale pielii, fiind mai mult decât necesare în cadrul rutinei zilnice de îngrijire.

Cum vine asta?
Serum-urile au formule super-concentrate în ingrediente active, superioare cremelor de îngrijire, având capacitatea de a penetra pielea în profunzime, în mare datorită texturii lor elaborate, ușor de absorbit. Totodată, acestea sunt în măsură să trateze mai multe afecțiuni serioase, precum hiper-pigmentarea, ridurile, deshidratarea sau acneea.

Te-am convins?
Nici nu ne așteptăm s-o facem noi… ci un serum! Folosește-l după curățarea feței (aplică și o loțiune tonică) și înainte să aplici crema de zi sau de noapte. Cumpără-l întotdeauna împreună cu crema de îngrijire, dacă este disponibil, pentru a putea beneficia de eficiența înzecită a ingredienteleor din formulă.

Câteva serumuri de nădejde:
Eucerin Even Brighter Serum concentrate, 118 lei
Ivatherm GlykoLift Lifting serum, 138 lei
Biolight Brightening skin correct serum, 255 lei
Rexaline Premium Anti-aging restructuring serum, 267 lei
Serum

Dar ce zici de baza de machiaj?
Primer-ul (baza de machiaj) are menirea de a face legătura dintre îngrijirea pielii și machiaj, astfel încât acestea să nu intervină una în misiunea celeilalte. Dacă fondul de ten pe care-l folosești nu rezistă pe față toată ziua, încearcă să-l aplici peste o bază. Aceasta asigură aderența și prelungește rezistența machiajului, facilitând aplicarea și îmbunătățind aspectul pielii prin netezirea suprafeței pileii. Totul e să alegi un primer potrivit pentru tipul tău de piele: o formulă mată dacă ai tenul gras, una hidratantă dacă te confrunți cu piele uscată și una iluminatoare dacă ai un ten tern.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise