Ai grijă de părul tău cu cele mai bune uleiuri de păr

By  | 

Cu toate ne dorim să avem părul mătăsos, strălucitor și ușor de aranjat, dar în același timp știm că vara vine cu provocările sale pentru menținerea unei coafuri optime pe toata durata zilei. De cele mai multe ori, ne confruntăm cu fire rebele sau lipsa de strălucire și vitalitate. Toate acestea sunt semne că firele de păr sunt deshidratate și cel mai simplu mod de a preveni acest lucru este să incluzi în rutina de îngrijire săptămânala produse bogate în uleiuri naturale.

Pe lângă măștile clasice, care trebuie aplicate pe părul zvântat cu prosopul pentru a putea acționa în voie, specialiștii Profihairshop, -lanț de magazine de produse profesionale de îngrijire a părului –  îți recomandă să folosești produse îmbogățite cu uleiuri naturale extrase din plante și fructe, care hrănesc firul de păr în profunzime și-l lasă mătăsos la atingere, fără să-l încarce.

  1. Uleiul de măsline, ideal pentru părul fragil

Este de ajuns să treci mâna prin păr și firele încep să cadă? Pentru a întări firul de păr din rădăcină, prevenind astfel căderea lui, folosește șampoane și balsamuri îmbogățite cu ulei de măsline. Este bogat în vitaminele A și E, hidratează scalpul uscat și netezește firele de păr. În același timp, uleiul de măsline are rol reparator, în special în cazul firelor de păr arse în urma vopsirii dese sau a utilizării aparatelor de îndreptare a părului.

Sampon cu ulei de masline

  1. Uleiul de abyssinian hidratează părul

Un ulei mai puțin cunoscut la noi, dar care face minuni pentru părul tău este uleiul de abyssinian. Este bogat în acizi grași nesaturați și astfel hidratează firele de păr în profunzime, fără să le ofere aspectul de păr gras. Uleiul de abyssinian este recomandat celor care au părul uscat, greu de aranjat și care se electrizează în timpul pieptănării. În același timp, previne despicarea vârfurilor.

Sampon cu ulei de abyssinian

  1. Uleiul de argan, aurul lichid

Și părul are de suferit din cauza expunerii în timpul sezonului cald la razele solare. Așa cum îți protejezi pielea, ar trebui să-ți aperi și părul. Pe lângă pălării, folosește și produse speciale pentru păr cu ulei de argan, supranumit și aurul lichid. Acesta este îmbogățit cu acidul gras Omega-9, care oferă părului strălucire și-l face mai rezistent. Este recomandat pentru toate tipurile de păr.

Masca cu ulei de argan

  1. Ulei de in pentru mai mult volum

Ajută la prevenirea căderii părului, stimulează creşterea podoabei capilare şi conferă un aspect sănătos. Având o concentrație mare de Omega-3, uleiul de in hidratează scalpul, reduce excesul de sebum, redă volumul şi întăreşte fibra capilară. În același timp, este bogat în vitamina E, ceea ce redă părului strălucirea pierdută.

Sampon cu ulei de in

  1. Ulei de avocado îndesește părul

Pentru a stimula creșterea firelor, folosește produse de îngrijire a părului pe bază de ulei de avocado. Părul tău va crește mai repede, firele vor fi mai dese, mai groase și nu se vor mai rupe la fel de ușor în timpul perierii. Vitaminele A și B din consistența acestui tip de ulei vor reda părului strălucirea pierdută și vor combate apariția mătreții.

Masca cu ulei de avocado

Citeşte şi: 7 trenduri în vopsirea părului pentru vara 2018

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *