Ai consumat alcool? Se vede…

O zi la piscină, udată din plin cu cocktail-uri cu un pic de alcool, nu te poate împiedica să arăți demențial seara, când… o iei de la capăt! 

Cum să stai la plajă fără un Mojito sau o Pina Colada (sau ambele, pe repeat, că doar e cald)?  Însă dincolo de relaxarea – totală! – ai șanse mari să arăți ca naiba și să nu mai vrei să mai ieși în club la noapte, căci alcoolul lasă urme vizibile pe chip. Încearcă remediile noastre pentru ca nimic să nu-ți strice vacanța de vis! Trucul suprem: consumă un pahar cu apă după fiecare cocktail, pahar de vin ori shot, ca să-ți păstrezi… rațiunea (să nu te îmbeți!).Machiaj fără complicații

Mânuțele tale relaxate (ca să nu zicem tremurânde) din cauza shot-urilor de tequila, plus tuș de pleoape, în intenția de a-ți contura cu precizie pleoapele, ar putea duce la situația în care ar trebui să-ți acoperi un ochi precum pirații, sau și mai rău, să ajungi la urgențe. Deci uită de Cat-eye, spune Jessica Smalls, makeup-artist. O nuanță sidefată, aplicată pe pleoapa mobilă, până  în pliurile ochilor, e total acceptabil.

Încearc㠌 Astor EyeArtist Color Waves, 26 lei, într-o nuanță metalică, care să camufleze roșeața pleoapelor superioare. Și pentru că e foarte probabil să fii deja bronzată, poți sări peste pudra bronzantă, aplicând doar un blush discret, doar cât să dea un accent în obraji și pe mijlocul nasului (ca și cum te-ar fi pârjolit un pic soarele); poți aplica  By Terry Terrybly densiliss blush, 250 lei.

Dacă bronzul tău se compară mai degrabă cu naunța unui rac fiert, departe de a fi auriu, va trebui să aplici o loțiune calmantă, pentru ca apoi să capeți o culoare „umană” folosind Ž La Roche Posay Rosaliac CC Cream, 66 lei, care va calma și uniformiza pielea.

Sau poate ai fost cuminte și ai stat sub umbrelă tot timpul, încearcă un bronz instant cu  Douglas Bronzing powder, 45 lei. Așterne culoarea pe pomeți și până pe tâmple, dar și pe mandibulă, gât și decolteu, folosind o pensulă medie. Poți finisa cu o pudră iluminatoare!

E important să știi că sarea din apa mării, împreună cu sarea din Margarita, poate să-ți usuce buzele. Redă-le aspectul apetisant cu  Clarins Instant Light Lip Comfort Oil /Honey,81 lei, după ce le exfoliezi fricționând cu zahăr brun, ca să scapi de scuame. Dacă vrei să aplici un ruj, alege o nuanță deschisă, metalică, sau mai bine încearcă un gloss precum ‘ L’Oreal Paris Mega Gloss Infaillible, 46,99 lei, și pune-l în geantă pentru o eventuală reaplicare post-sărut.

Coafură fără efort

Pentru o tranziție ușoară de la zi la seară, ține-ți părul adunat într-un coc în creștet pe plajă, ca să-ți fie ușor să-l aranjezi pentru seară, spune hair stilistul Cynthia Alvarez. Când vine vremea de ieșit, desfă cocul, trece-ți degetele prin păr și apoi aplică un produs de texturizare, precum ’ Wella Create Character, 63 lei, ca să obții pe loc și să fixezi șuvițele în stil beach waves.

Dacă ai deja bucle dobândite la naștere, calmează firele rebele cu un produs precum “ Londa Curls in Mousse, 35 lei, special pentru cârlionțate; netezește, definește și fixează buclele naturale (umezește părul înainte de aplicare pentru definire perfectă).

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.