ageLOC – când frumusețea întâlnește tehnologia

Doar două minute cu sistemul ageLOC Boost îți pot schimba ziua, ba chiar… viața, pentru că pielea ta va deveni vizibil mai strălucitoare, tonifiată și elastică, mai luminoasă și cu o textură uniformă. Adică exact ce ți-ai dorit vreodată pentru ea.

Format din doar două produse, un device inteligent și un serum, sistemul ageLOC de la Nu Skin poate fi considerat cel mai eficient ritual din lume, dacă ne gândim la numărul de beneficii pe care le poți obține în doi timpi și trei mișcări. Pe ce se bazează?

Cu un design ergonomic și elegant, dispozitivul ageLOC Boost pe bază de microcurenți cu impuls variabil (o tehnologie în curs de brevetare)trimite impulsuri intermitente și variabile în piele de 8 ori pe secundă. Impulsurile sunt echilibrate în sarcină, deci trec de la pozitiv la negativ la fiecare 2,4 secunde. Poate că sună foarte… complicat, dar nici măcar nu trebuie să-ți bați tu capul; rezultatele pe care le vei vedea în doar o săptămână sunt acele dovezi „palpabile” de care ai nevoie. Iar când acesta este folosit împreună cu ageLOC Activating Serum, optimizează și activează pielea pentru un ten mai tânăr, pentru că formula sa puternică nu oferă doar numeroase beneficii pentru piele, precum luminozitate, tonifiere și beneficii anti-îmbătrânire, ci oferă și conductivitatea  necesară dispozitivului pentru a asigura transmiterea eficientă în piele a microcurentului unic.

Rezultate? Garantate. Nu o spunem noi, ci studiile efectuate în acest sens: după 12 săptămâni de utilizare a sistemului ageLOC Boost, aspectul pielii participanților la studiu prezenta cu 90% mai multă elasticitate, cu 103% mai multă tonifiere, cu 104% mai multă fermitate, și un aspect cu 75% mai luminos.

Dispozitivul revoluționar ageLOC Boost provine de la marca numărul 1 în lume în materie de dispozitive de înfrumusețare!

INGREDIENTE DE PRIMĂ CLASĂ

Amestecul ageLOC vizează toate sursele vizibile de îmbătrânire a pielii pentru a ajuta la menținerea aspectului tânăr. Ingredientele pentru luminozitate (extract din narcisă de mare, vitamina C & niacinamidele susțim luminozitatea tenului. Extractele  pentru tonifierea pielii (extract din măr, extract din linte, extract din pepene și două forme de acid hialuronic) hidratează și catifelează, oferind pielii un aspect mai ferm. Nu în ultimul rând, extractul de Lămâie Caviar susține exfolierea și reînnoirea celulară a pielii pentru un ten vizibil mai curat, mai luminos, mai strălucitor și mai tânăr.

Ingredientele din serumul ageLOC susțin tinerețea și luminozitatea pielii.

CUM SE FOLOSEȘTE?

Îndată ce intri în posesia sistemului de îngrijire ageLOC Boost de la Nu Skin, iată ce ai de făcut (urmărește clipul de mai jos pentru a-ți însuși optim tehnica):

Poți anula programarea la salonul de înfrumusețare; ageLOC e tot ce-i trebuie tenului tău pentru a arăta impecabil.

  1. Pornește dispozitivul glisând cu degetul în sus pe întreaga lungime a suprafeței tactile.
  2. Eliberează trei doze de ageLOC Boost Activating Serum pe suprafața conductoare a dispozitivului. Întinde pe jumătate de față.
  3. Începe aplicarea glisând cu degetul în sus pe întreaga lungime a suprafeței tactile încă o dată. Deplasează suprafața conductoare pe față prin mișcări ascendente/spre exterior.
  4. Repetă PASUL 2 și PASUL 3 pe cealaltă jumătate a feței.
  5. Dispozitivul se va opri automat după două minute. Masează excesul de Activating Serum în piele, apoi continuă cu rutina ta zilnică de îngrijire a pielii.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.