9 alegeri ca să fii strălucitoare în prima ta vacanță cu soare din an!

Răsfățate de vremea frumoasă de afară, gândul ne zboară către mult așteptata prima escapadă de la inceputul lunii mai. Fie că este la munte sau la mare, soarele va fi alături de noi cel mai probabil, ceea ce înseamnă că rutina de îngrijire și machiaj trebuie adaptată, pentru a rămâne fresh și frumoase. De asemenea, luna mai aduce și schimbări în geanta de makeup, pentru că este recomandat să trecem la texturi mai ușoare, care să nu încarce tenul și care să îl protejeze de radiațiile UV.

În rândurile următoare, specialiștii Profihairshop iți recomandă produsele fără de care nu trebuie să pleci la drum și care îți vor asigura un look fantastic și îți vor proteja tenul în mini- vacanța de 1 mai.Produs – minune pentru ten

Putem opta pentru un produs de față complex, care să asigure atât curățarea, cât și tonifierea tenului: apa micelară este ideală pentru călătorii. Buzele și mâinile nu trebuie neglijate din rutina zilnică, astfel încât recomandarea este să avem în trusă un balsam și o cremă puternic hidratantă, cu ulei de măsline.

Alegeri inspirate:                                                                    

APHRODITE, Apa micelara pentru demachiere si tonifere, 200 ml

APHRODITE, Kit Reintinerire si Stralucire (Balsam buze 4 g + Crema maini 30 ml)

Machiaj light

Pentru vacanță recomandăm un machiaj lejer și natural, care să inspire un aer proaspăt și să nu încarce tenul. Mai ales dacă optați pentru petrecerea vacanței la mare, machiajul de peste zi trebuie să fie unul foarte light. Un balsam de buze cu efect de ruj și un rimel care să dea genelor un aspect spectaculos sunt absolut suficiente chiar și pentru cina la restaurant, atunci când suntem în vacanță. Pentru demachiere, cea mai practică soluție este varianta de șervețele demachiante, ușor de utilizat și de transportat în orice tip de bagaj.

Alegeri inspirate:

EVAGARDEN Infinity Last, Fond de ten, 263 Warm Sand, 30 ml

EVAGARDEN, Panorama, Rimel triplu efect, 11 ml

EVAGARDEN, Hydraglam, Balsam cu efect de ruj, 97 Pink Porcelain, 2.5 g

EVAGARDEN, Servetele demachiante umede

Mini-trusa completă pentru păr și corp

Pentru o organizare cât mai eficientă a bagajului de călătorie, se poate opta pentru o mini-trusă completă de îngrijire a părului și corpului, care să conțină tot ce ne trebuie, dar în recipiente de mici dimensiuni (șampon, gel de duș, gomaj pentru corp). De asemenea, ar fi bine să adaugați un ulei care să protejeze părul și să îi dea aspectul strălucitor pe care sigur vi-l doriți în vacanță.

Alegeri inspirate:

APHRODITE, Kit Dus (Sampon 35 ml + Balsam Par 35 ml + Balsam buze 4 g + Gomaj 30 ml + Gel de dus 35 ml)

ORO DEL MAROCCO Ulei tratament 30 ml

… Pentru ca toate să îți fie la îndemână și să le transporți ușor și comod, alege un portfard drăguț și practic! Distracție plăcută și … nu uita să strălucești!

Alegeri inspirate:

EVAGARDEN, Portfard

Citește și: Spring Trend: Cleștele de păr

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.