8 coafuri de party de la vedete

Zeita petrecerilor

Usuca-ti parul cu capul in jos, apoi onduleaza cu peria cateva suvite din frunte, facand o carare mica pe mijloc. Perie-ti restul parului spre spate si prinde-l intr-o coada lejera la baza scalpului, apoi trage usor afara partea de sus (1-2 cm). Aplica spuma pe coada si foloseste foehnul pentru a usca parul, framantandu-l intre degete.

Coada de sirena pe-o parte

Separa cateva suvite din partea din fata a parului, apoi angreneaza restul parului intr-o coada lejera de sirena (parte peste parte), scotand treptat portiuni din suvite, astfel incat coada sa capete o textura regulata abia spre capat. Onduleaza apoi usor suvitele ramase libere si aplica un fixativ cu putere medie.

Coada… la inaltime

Daca obisnuiesti sa porti parul legat in coada, e foarte probabil sa te aranjezi la fel si pentru ocaziile speciale. Fa un „upgrade” transformand-o intr-o coafura eleganta.

Usuca-ti parul cu capul in jos, masand puternic radacinile intre frunte si crestet, tapeaza apoi acea portiune, fixeaza si strange parul intr-o coada inaltata, avand grija sa nu aplatizezi „creasta” creata.

Podoaba capilara… la propriu

Procura-ti o bentita pe baza de lanturi, pietricele, cristale sau pozitioneaza pur si simplu un colier pe cap, lasand cateva suvite rebele in fata. Prinde-l cu doua agrafe si apoi strange restul coamei intr-un coc lejer la spate, mascand capetele colierului si clemele, apoi aplica un fixativ flexibil.

Sculpturi in par

Aplica gel pe doua suvite din lateralele capului, apoi impleteste-le si prinde-le cu agrafe in partea opusa bazei, astfel incat sa treaca una pe langa cealalta. Fa-ti apoi un coc din restul parului, avand grija sa ascunzi varfurile coditelor si agrafele. Finiseaza cu putin lac fixativ.

Bardot style

Separa bretonul de restul parului, imparte-l in doua parti inegale, apoi tapeaza sectiunea din crestet si fixeaz-o cu spray. Prinde-ti jumatatea superioara a parului la spate cu un pieptene aplicat in sensul invers cresterii parului, astfel incat sa protejezi volumul din crestet.

Par dansant

Daca natura nu te-a inzestrat cu bucle, le poti obtine… peste noapte. Intinde o spuma pentru coafat pe toata lungimea parului, leaga-l cu esarfe in mai multe cozi (6-8) dispuse uniform pe scalp, apoi impleteste-le si lasa-te in voia somnului. Nodurile de la baza asigura volum la radacina, exact ca in cazul unui par ondulat natural.

Breton indraznet

Par lung si… atat? Ce zici de un breton taiat la linia sprancenelor, purtat in "linie dreapta" si cu bucle voluminoase incepand din dreptul maxilarului? Usuca-ti parul periindu-l pe spate de la baza bretonului, apoi intoarce-ti cateva suvite pe tamburul cel mai gros al ondulatorului. Finiseaza coafura cu un serum pentru stralucire.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.