7 vedete care se fardeaza singure

Suntem obișnuite ca vedetele să fie aranjate de o echipă întreagă de profesioniști, însă unele dintre ele preferă să se fardeze singure.

Pe marele ecran, în videoclipuri, pe covorul roșu sau în selfie-uri, mereu admirăm aceste vedete pentru că arată ca scoase din cutie. Ne-am dori să avem și noi la dispoziție o echipă de make-up artiști care să ne aranjeze zi de zi, însă ce nu știai e că multe dintre ele se fardează singure.Actrița Kate Hudson („How to Lose a Guy in 10 Days” – 2003, „The Skeleton Key” – 2005, „Almost Famous” – 2000) arată mereu impecabil, iar asta se datorează faptului că s-a fardat singură încă de când era mică. „Nu e greu să fac asta. Am glumit mereu că, dacă dau greș ca actriță, mă fac make-up artist”, spune ea.

Cât despre Shakira, ei nu îi este teamă să recunoască motivul pentru care preferă să se fardeze singură: „Sunt bună, sunt rapidă, sunt ieftină”, a mărturisit ea, mai în glumă, mai în serios.

Kate Middleton își ignoră titlul de ducesă, preferând să se fardeze singură în loc să se lase pe mână altcuiva. Când trebuie să își aranjeze părul, însă, apelează la ajutor și trebuie să recunoaștem că stiliștii săi îi coafează excelent părul foarte des.

Nici simpatica Blake Lively nu simte nevoia să aibă mereu stiliști și make-up artiști în jurul său. „Ador să-mi fac singură părul și să mă machiez. Nu am nevoie de ajutorul altcuiva”. Ce n-aș da să reușesc și eu să îmi aranjez la fel de bine părul fră ajutorul cuiva…

Cheryl Cole este la fel de sinceră ca Shakira, aducând cel mai potrivit motiv care se machiază singură. „Trăiesc cu fața asta de 31 de ani, o cunosc mai bine decât oricine”. Scurt și la obiect.

Diane Kruger mărturisește că are o colecție bogată de farduri și nu se poate abține să le folosească. Luați exemplu de la ea, fetelor, și experimentați până ajungeți la look-ul perfect!

Nu în ultimul rând, Kate Winslet este o altă actriță care a renunțat la make-up artiști și arată mereu spectaculos.

Mai jos ți-am pregătit o galerie foto pentru a admira împreună look-urile acestor vedete care se fardează singure. Ce spui, tu reușești să te fardezi la fel de bine ca ele?

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise