7 trucuri pentru farduri stricate care iti vor salva banii

By  | 

Te-ai săturat să ți se strice fardurile atât de des? Există anumite trucuri super-simple care le pot salva!

Trebuie să recunoaștem, fardurile sunt destul de scumpe, mai ales dacă folosim unele de calitate. Tocmai d-asta e atât de enervant când unele produse se strică și trebuie să cheltuim o grămadă de bani pe altele noi.

Ce m-a învățat hair-stylistul meu

Iată 7 trucuri pentru farduri care îți vor salva banii:

  1. Folosești eyeliner gel și s-a cam uscat? Nu e nevoie să îl arunci, îl poți ține 10 minute în apă căldă sau îl poți „învia” cu ajutorul câtorva picături de ochi.
  2. Mascara s-a îngroșat, deși încă nu a expirat? Probabil introduci aer în tub când pompezi periuța. Pune-o în apă călduță sau folosește picături de ochi și o vei salva.
  3. Folosești fond de ten la tub? N-ai idee cât de mult rămâne pe pereții săi când pare gol! Taie fundul cu o foarfecă și îl vei mai putea folosi 5-6 zile! Asta înseamnă că o dată la 4 tuburi tăiate economisești produs cât pentru aproape o lună întreagă.
  4. Dacă un fard compact s-a spart, nu e nevoie să îl arunci. Toarnă o picătură de alcool, netezește cu degetul, apoi lasă la uscat. În scurt timp e ca nou!
  5. Ți s-a rupt rujul preferat? Încălzește ușor fiecare bucată cu o brichetă, apoi lipește-le împreună. Mai apropie apoi flacăra 2-3 secunde în zona unde ai lipit, iar rujul va rămâne fixat.
  6. Nu poți deschide o sticluță de ojă? Ține-o câteva minute în apă foarte caldă, iar oja uscată se va înmuia și vei putea scoate capacul.
  7. Îți spargi mereu fardurile sau pudra compactă atunci când călătorești? Pune o dischetă demachiantă înauntru înainte de plecare și nu vei mai avea probloema aceasta!

Tu ce alte trucuri mai folosești?

Mituri de frumusețe de luat în seamă

Comments

comments