7 trucuri pentru farduri stricate care iti vor salva banii

Te-ai săturat să ți se strice fardurile atât de des? Există anumite trucuri super-simple care le pot salva!

Trebuie să recunoaștem, fardurile sunt destul de scumpe, mai ales dacă folosim unele de calitate. Tocmai d-asta e atât de enervant când unele produse se strică și trebuie să cheltuim o grămadă de bani pe altele noi.Ce m-a învățat hair-stylistul meu

Iată 7 trucuri pentru farduri care îți vor salva banii:

  1. Folosești eyeliner gel și s-a cam uscat? Nu e nevoie să îl arunci, îl poți ține 10 minute în apă căldă sau îl poți „învia” cu ajutorul câtorva picături de ochi.
  2. Mascara s-a îngroșat, deși încă nu a expirat? Probabil introduci aer în tub când pompezi periuța. Pune-o în apă călduță sau folosește picături de ochi și o vei salva.
  3. Folosești fond de ten la tub? N-ai idee cât de mult rămâne pe pereții săi când pare gol! Taie fundul cu o foarfecă și îl vei mai putea folosi 5-6 zile! Asta înseamnă că o dată la 4 tuburi tăiate economisești produs cât pentru aproape o lună întreagă.
  4. Dacă un fard compact s-a spart, nu e nevoie să îl arunci. Toarnă o picătură de alcool, netezește cu degetul, apoi lasă la uscat. În scurt timp e ca nou!
  5. Ți s-a rupt rujul preferat? Încălzește ușor fiecare bucată cu o brichetă, apoi lipește-le împreună. Mai apropie apoi flacăra 2-3 secunde în zona unde ai lipit, iar rujul va rămâne fixat.
  6. Nu poți deschide o sticluță de ojă? Ține-o câteva minute în apă foarte caldă, iar oja uscată se va înmuia și vei putea scoate capacul.
  7. Îți spargi mereu fardurile sau pudra compactă atunci când călătorești? Pune o dischetă demachiantă înauntru înainte de plecare și nu vei mai avea probloema aceasta!

Tu ce alte trucuri mai folosești?

Mituri de frumusețe de luat în seamă

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise