7 trucuri de beauty esențiale

Există multe trucuri de beauty, însă cele mai importante sunt acelea care chiar te scot din impas. Adică, ceva de genul celor de mai jos:

 

  1. Rutina anti-age trebuie să înceapă din timp. Primele semne de transformare a tenului încep la începutul celei de-a treia decade a vârstei, perioadă ce coincide și cu expunerea exagerată și neprotejată la soare. Folosirea unei game de îngrijire adaptate vârstei și protecția solară garantează tenului un viitor radios, întârziind ridurile, pierderea elasticității și petele pigmentare.
trucuri de beauty
Dior Hydra Life Sorbet, 249 lei

 

  1. Curățarea tenului nu este la fel pentru toată lumea. Tipul de ten și particularitățile sale dictează metoda, frecvența și ingredientele potrivite pentru a îndepărta celulele moarte și sebumul, nu doar machiajul și impuritățile acumulate peste zi. O curățare prea dură, de exemplu, ar putea predispune tenul la iritații, coșuri sau uscare excesivă.
Chanel Sublimage Cleanser, 401 lei
Chanel Sublimage Cleanser, 401 lei

 

  1. Îngrijirea de noapte este esențială. Pe parcursul repaosului nocturn, pielea este receptivă la ingredientele active din produsele pentru îngrijire. Demachiază-te imediat ce ajungi acasă, este mai puțin probabil să o faci mai târziu, când somnul e pe cale să te fure și nu mai ai chef să parcurgi toți pașii ritualului.
trucuri de beauty
Lierac Premium Cream, 480 lei

 

  1. Sprâncenele corect pensate sunt cea mai simplă „operație estetică”. Fizionomia se schimbă radical în clipa în care sprâncenele tale arată perfect. Dar pentru asta trebuie să ții cont de forma lor și de reperele standard atunci când le pensezi, iar produsele de machiaj vor face restul – conturare, umplere, ridicarea arcadei.
Givenchy Misterbrow filler beige, 109lei
Givenchy Misterbrow filler beige, 109lei

 

  1. Rujul roșu îți poate face dinții mai albi. Asta cu condiția ca nuanța să aibă la bază albastru, deci să fie un roșu rece, fără reflexe portocalii sau magenta, caz în care ar face exact opusul.

 

By Terry Rouge Expert, 184 lei
By Terry Rouge Expert, 184 lei
  1. Dacă nu exista „contouring”, noi l-am fi inventat. Pomeții sculptați prin machiaj au intrat deja în categoria „rutină”, la fel ca sublinierea arcadelor, pe sub sprâncene, sau conturul „negativ” al buzelor, cu corector. Trebuie să le bifezi pe toate…
Too Faced Sweatheart Blush, 129 lei (exclusiv Sephora)
Too Faced Sweatheart Blush, 129 lei (exclusiv Sephora)

 

  1. Aspectul machiajului depinde cel puțin 50% de bază de machiaj.Dacă ai un ten fără cusur, crema de îngrijire este suficientă, însă o acoperire optimă și rezistență îndelungată, baza de machiaj este obligatorie.
Make Up For Ever Makeup Base, 65 lei (exclusiv Sephora)
Make Up For Ever Makeup Base, 65 lei (exclusiv Sephora)
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.