7 trenduri în vopsirea părului pentru vara 2018

Vara aceasta, în loc să îți cumperi încă o pereche de sandale sau o geantă, investește într-un accesoriu pe care îl porți tot timpul: părul tău. Am discutat cu experți din domeniu pentru a afla ce se poartă sezonul acesta, iar astăzi îți vom prezenta cele mai importante trenduri.

Ciocolată cu accente de cascană

În ultimele luni, cu toatele am admirat-o pe Meghan Markle și nu doar pentru că a avut norocul să se căsătorească cu Prințul Harry, ci și datorită look-ului ei. Dacă ți-ar plăcea o nuantă naturală de maro, cere-i stylistului tău o bază de culoarea ciocolatei, cu accente cascanii în jurul feței. În cazul în care această nuanță seamănă cu cea a părului tău nevopsit, îți recomandăm să nu vopsești și rădăcinile sau să alegi un ombre foarte subtil. Astfel, părul va fi mai ușor de întreținut.

Sombrè

Faceți cunoștință cu sora mai mică a trendului ombrè – sombrè. Scopul este obținerea unui aspect mai natural, ca și cum ai vârfurile decolorate de soare.

Negru ca de corb

Doar pentru că vremea s-a încălzit nu înseamnă că trebuie să deschizi culoarea părului. Un negru intens, ca de corb, arată bine aproape pe oricine.

California blonde

Pentru a obține această nuanță deosebită, adaugă câteva șuvițe mai deschise în blondul tău, iar pe lungime adaugă unele aurii. Această nuanță este dificil de păstrat dacă nu vrei să mergi des la coafor, deci ia în calcul acest criteriu. De asemenea, va trebui să ai grijă să menții întotdeuna părul hidratat.

Unt de arahide delicios

Dacă ai părul șaten sau castaniu, îți recomandăm o nuanță cât mai asemănătoare untului de arahide. Fie că încerci un ombrè, îți faci șuvițe sau îți colorezi tot părul, această culoare caldă și plăcută este perfectă pentru vară.

Ametist

Cu nuanțe de negru și violet, ametistul este un quartz extrem de frumos. Ce-ar fi să îl aduci în părul tău? Beneficiul acestei culori este că poate fi obținută și dacă nu decolorezi părul, cât timp acesta are o nuanță relativ deschisă.

Roz subtil

Îți place rozul, dar nu îți dorești o nuanță prea puternică? Sugestia noaastră este un roz subtil, pastelat, care abia se observă. Astfel, este ideal și pentru femeile cărora job-ul nu le oferă libertatea de a-și vopsi părul în culori țipătoare.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.