7 produse cosmetice must have

Femeile tind să îşi cumpere tot felul de produse cosmetice pentru a arăta perfect, dar adevărul este că avem nevoie doar de 7. Sigur, poţi folosi oricând şi alte produse, dar iată care sunt cele pe care trebuie să le ai mereu acasă şi de ce:

În primul rând, exfoliant. Vrei ca tenul tău să fie proaspăt şi luminos? BIneînţeles că da! Oricât de mult vei cheltui pe produse de machiaj de calitate, ele nu vor arăta bine pe tenul tău dacă acesta nu este îngrijit în mod corespunzător. Un exfoliant gentil folosit o dată sau de două ori pe săptămână poate face minuni! Acesta te va scăpa de stratul de celule moarte de la suprafaţa pielii, pregătindu-ţi tenul pentru produsele ce urmează să le aplici.Apoi, investeşte într-o cremă de faţă cu SPF. Hidratarea tenului este foarte importantă, însă nu uita nici de efectele nocive ale soarelui. Această cremă este secretul unui ten sănătos şi tânăr şi este recomandat să o foloseşti şi în zilele când soarele nu ne zâmbeşte de pe cer. Ştiai că 80% din radiaţiile ultraviolete ajung la noi chiar şi când vremea este mohorâtă? Din păcate, acestea îmbătrânesc prematur tenul, aşa că ai grijă ca produsul pe care îl foloseşti să aibă şi SPF.

Vei avea nevoie şi de concealer. Aproape toate femeile se confruntă cu cearcăne, roşeaţă sau alte imperfecţiuni ale tenului. Din fericire, există un produs care să ascundă toate acestea: concealer-ul.

Să nu uităm nici de senzualul ruj roşu! Niciunei femei nu trebuie să îi lipsească din colecţia de farduri un acest simplu produs care îţi transformă instant look-ul. Îl poţi purta aproape oricând: la ieşirile în oraş cu prietenele sau la serciviu, dacă vrei să completezi un machiaj mai complex sau dacă nu ai chef să pierzi mult timp dimineaţa cu un machiaj complicat. În plus, îţi va face dinţii să pară mai albi!

Trecând la machiajul ochilor, îţi recomandăm să foloseşti de fiecare dată primer. De la prima utilizare m-am îndrăgostit de acest produs care face fardurile să reziste mai bine pe pleoapă, iar culorile să fie mai intense.

Urmează apoi mascara. Ce femeie nu îşi doreşte gene lungi şi întoarse? Din păcate, Mama Natură nu ne-a ajutat pe toate din punctul acesta de vedere, însă mascara ne vine în ajutor! Indiferent ce formă au ochii tăi, acest produs va reuşi să îi pună mai mult în evidenţă, făcând privirea mai senzuală

Ultimul, dar nu cel din urmă, un demachiant de calitate este un must have pentru orice femeie. Demachierea nu trebuie făcută în grabă, cu un produs nepotrivit, pentru că efectele negative vor apărea cât de curând: porii se vor bloca, vei avea acnee, iar tenul nu va arăta atât de proaspăt şi tânăr cum ar trebui. 

Tu ce alte produse consideri că sunt un must have pentru orice femeie?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.