6 trucuri pentru un machiaj rapid și produse utile

Un machiaj reușit nu necesită mult timp petrecut în fața oglinzii, ci doar precizie și atenție la detalii. Nu vei avea nevoie decât de produsele potrivite, astfel încât să te poți bucura de un look complet și de etapele de bază ale machiajului, necesare pentru un ten radiant.

Dacă te grăbești să ieși din casă sau ai nevoie de un machiaj care să reziste întreaga zi, trebuie să ții cont de trucurile utile de mai jos! Găsești detalii și în următorul video, care te învață cum să te machiezi când nu ai timp.

Aplică fondul de ten potrivit

Primul truc de care poți ține cont în realizarea unui machiaj rapid ține de alegerea fondului de ten care ți se potrivește, care se aplică în special pe zonele cu probleme, pe frunte, pe nas și pe pomeți. Fondul de ten trebuie să fie ales cu multă grijă, în concordanță cu tipul tău de ten și cu nuanța pielii. Cumpără numai produse de calitate, care să nu încarce tenul, optând pentru o textură aerată. Aplică fondul de ten pe toată fața și nu uita de urechi și gât! Folosește un burețel sau o pensulă atunci când aplici fondul de ten, pentru a obține acoperirea de care ai nevoie.

Iată ce tip de aplicare a fondului de ten ți se potrivește, din clipul următor:

Nu uita de anticearcăn

După fondul de ten, urmează aplicarea corectorului și a anticearcănului. Aceste produse de machiaj vor avea rolul de a acoperi micile imperfecțiuni de pe ten, pe care îl vor uniformiza. Dacă îți dorești să luminezi ușor zona de sub ochi, aplică corector în nuanța tenului, pentru a obține un ten impecabil, fără urme inestetice.

Folosește un fard de obraz

Dacă ai un ten palid sau vrei pur și simplu să adaugi puțină culoare tenului, alege un fard de obraz, care să ofere un efect de ten odihnit și sănătos. Poți alege nuanțe subtile de piersică sau roz, ideale indiferent de anotimp sau de momentul zilei.

Ocupă-te de machiajul ochilor

Machiajul ochilor se poate realiza rapid, cu doar câteva produse indispensabile: creion dermatograf sau tuș, mascara și farduri de pleoape. Poți folosi un creion kaki, pe care să-l aplici la bază, care oferă un plus de prospețime machiajului, fiind și o bază ideală pentru fixarea fardului de pleoape. Folosește o primă nuanță, pe care să o estompezi pe toată pleoapă mobilă, urmată de a doua, foarte apropiată de culoarea pielii, care să fie aplicată sub sprâncene.

Creionează sprâncenele

Un machiaj complet implică și creionarea sprâncenelor, care să-ți pună în evidență privirea. Dacă nu ai mult timp la dispoziție, poți folosi și un fard pentru sprâncene, care îți permite o aplicare mai ușoară.

Finalizează machiajul cu ruj sau luciu de buze

Din trusa de machiaj nu trebuie să-ți lipsească nici rujul sau luciul de buze, pentru volum. În timpul zilei, poți opta pentru nuanțe nude, maro sau roz, însă nu exclude nici rujul roșu, care să te pună în evidență. 

Urmărește clipul de mai jos, pentru a descoperi cum poți realiza un machiaj rapid, cu produse accesibile!

 

 

Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: unsplash

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.