6 trucuri pentru dinti mai albi

Nu poți recurge la o albire profesională ori de câte ori ai vrea, din păcate. Iată 6 metode prin care poți obține dinți albi fără să mergi la dentist.

1. Folosește pudră bronzantă.

Aplică de-a lungul maxilarului un strat de pudră bronzantă mată. Cu cât este mai întunecată pielea ta, cu atât mai albi vor părea dinți prin comparație.

Periuta de dinti manuala vs periuta de dinti electrica

2. Depozitează-ți produsele de albire a dinților în frigider.

Dacă ai produse de albire acasă, pe care le folosești regulat – de exemplu benzi de albire sau geluri – depozitează-le în frigider. Au în compoziția lor un ingredient activ, numit peroxid de hidrogen, care nu acționează la fel de bine la temperaturi mai ridicate.

3. Ia-ți doza de legume verzi.

Ronțăie o tulpină de țelină (sau un măr verde) de fiecare dată când consumi băuturi care îți pot păta dinții (cei mai întâlniți ”vinovați”: cafeaua, ceaiul și vinul roșu). Textura lor fibroasă și crocantă îndepărtează natural reziduurile care îți pot păta dinții.

Trucuri homemade pentru albirea dintilor

4. Clătește-te cu oțet.

Clătește-ți gura cu oțet din cidru de mere pentru a îndepărta delicat și natural petele. Amestecă o parte oțet și două părți apă și clătește.

5. Bea cu paiul.

Bea totul cu paiul, inclusiv cafeaua și ceaiul, pentru a preveni pătarea dinților. Îți poți achiziționa paie fără BPA, pe care le poți folosi în siguranță și în cazul băuturilor fierbinți.

Dinti stralucitor de albi… ca vedetele

6. Bea vin alb.

Înainte să-mi spui că tu bei numai pinot noir, amintește-te ce efect au asupra dinților tăi. Ca să eviți petele, bea vin alb sau, și mai bine, șampanie.

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise