Sub 50 lei: Shopping de criză

Săptămâna e pe terminate, la fel și finanțele… Din fericire, lista ta de cumpărături de frumusețe nu va avea nevoie de ajustări, căci găsești de toate la nici 50 de lei.

 

Masca pentru buze

Bietele tale buze au fost foarte solicitate astă vară… săruturi, cocktail-uri sorbite prin paie, apa sărată a mării, etc. E timpul să le redai suplețea cu masca de buze Starskin Plumping&Hydrating Dreamkiss, 45 lei, exclusiv la Douglas.

sub 50 lei

Sweet Kiss

Hrănește-ți buzele cu un balsam delicios cu aromă de fructe precum TonyMoly Bbo Bbo lip balm, 40 lei, exclusiv în magazinele Sephora.

sub 50 lei

Elixirul frumuseții

Pentru părul uscat și degradat din cauza expunerii la cpldura aparatelor de coafat, un balsam precum L’Oreal Paris Elseve Extraordinary oil Double Elixir, 26 lei, este soluția.dble-elixir-huile-extraordinaire

 

Efecte speciale

Nuanțează-ți unghiile în fel și chip cu noile formule Maybelline NY Colorama Jelly Tints, 8,35 lei.dna5-10485449d_product_4cmg_ro_ai

 

Anti-tuns

Aproape că te-ai decis să te tunzi, căci părul tău degradat nu mai are salvare? Mai dă-i o șansă cu Dove Advanced Hair series Regenerate Serum in oil, 22 lei.dove

 

Arcuirea perfectă

Înalță-ți arcadele și iluminează-ți privirea cu un creion modelator precum NYX Eyebrow shaper, 33 lei.sub 50

 

Contur impecabil

Ai învățat de pe Insta să-ți conturezi pomeții? Paleta essence Shape your Face, 22,8 lei, te va ajuta să-ți modelezi  chipul după bunul plac.ess_shape_your_face__contouring_palette_10

 

Rujul must-have

Orice femeie trebuie să-l aibă în arsenalul său de frumusețe: Rimmel London Kate 15th Anniversary lipstick, 29 lei.

kate

Texturi nobile

Catifeaua este un material foarte popular în ultima vreme; recrează efectul pe unghii folosind lacul Collistar Nail Laquer Velvet Effect, 35 lei.

nail-lacquer-velvet-effect-664-orchidea-affascinante-35lei

Cushion obsession

Toată lumea e obsedată de produsele de inspirație coreeană. Alege și tu un ruj mat cu pernuță precum Sephora Wonderful Cushion, 40 lei.

wonderful-cushion-5-ouvert

Ten…în tendințe

Chipul precum ceara  nu se demodează niciodată, iar noul tău aliat pentru aspect natural este fondul de ten Astor Mattitude, 45 lei.

17216-design-mattitude-fdt-06

Gene de vedetă rock

Mai amână o vreme extensiile pentru gene și folosește o mascara precum Miss Sporty 100% Rock Pump Up Booster, 15,1 lei.

18447-msp1480-design-pump-up-booster-100-rock

Pleoape diafane

Cea mai nouă gamă de farduri de pleoape de la Bourjois, Nude Remix, 50 lei, rezistă pe piele până la 12 ore și se pot aplica și uscate și umede.

hd-lrp-11-a-l-eau-de-rose

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.