5 trucuri pentru un epilat inghinal mai putin dureros

Ia 2 aspirine cu 45 de minute inainte

Cu aproximativ 45 de minute inainte sa ajungi la salonul de beauty, inghite doua aspirine.

Te vor ajuta sa suporti durerea mai usor si sunt si anti-inflamatoareibuprofenul are acelasi efect.

Nu te epila imediat dupa ciclul menstrual

Pielea este mult mai sensibila in perioada menstruatiei si imediat dupa. Asteapta cel putin trei zile pana sa te programezi pentru orice fel de epilat.

Un sfat de tinut minte: niciodata nu-ti programa sedinta de epilat inghinal in perioada menstruatiei, durerea va fi insuportabila si nici nu va fi placut pentru persoana care se va ocupa de tine.

Evita efortul fizic sau hainele stramte imediat dupa epilare

Nimic nu e mai inestetic decat o zona iritata din cauza epilatului. Asadar, asteapta 48 de ore pana sa mergi la sala, unde sa depui efort si sa transpiri in pantalonii de fitness.

De asemenea, pantalonii stramti pe care ii porti cand faci sport pot dauna cresterii parului, deoarece acesta va fi nevoit sa creasca pe sub piele.

Ai grija cand mergi la toaleta

Iti sugeram sa ai grija cand urinezi sa nu te stropesti in zona in care ai fost epilata, pentru ca te poti irita. De asemenea, nu te aseza pe colacul de WC timp de 48 de ore, daca observi ca pielea s-a inrosit acolo unde ai fost epilata.

Mergi la epilat intre orele 15:00-17:00

Studiile in domeniu arata ca pragul de suportare al durerii este mai ridicat in acest interval orar. Astfel, daca la 10 dimineata ai tipa de durere, la ora 15:00 doar vei musca putin din buza de jos.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.