5 trucuri de frumusete pentru lenese

Ȋţi este lene să ȋţi ştergi oja, să te demachiezi sau să te speli pe cap? Nicio problemă, avem noi soluţii pentru tot!

Cu toate că nu ne place să recunoaştem, ȋn cele mai multe zile vorba aceea din bătrâni cu “lenea e cucoană mare” este cât se poate de valabilă. Ba suntem prea obosite, ba un film sau o carte sunt mult mai tentante decât să ne ştergem oja de pe unghii, un proces lung şi plictisitor dacă am ales o ojă ȋnchisă la culoare, sau să ne spălăm şi aranjăm părul, o procedură care se poate ȋntinde fără dubiu de-a lungul unei ore.Ştim că ai asemenea zile, aşa că-ţi dăm trucuri de frumusețe deştepte pentru a te face frumoasă ȋn timp record:

Cum remediezi oja veche
Ȋn primul rând, foloseşte ojă care se usucă ȋntr-un minut pentru a putea retuşa fără probleme oricând. Apoi, e bine să ai la ȋndemână strasuri şi lac incolor. Dacă a crescut unghia şi se vede sub stratul de ojă, “aruncă” strasurile cât mai estetic, fixează-le cu lac şi uauuu, ai manichiură de salon la secundă!

Nu ai chef să te speli pe cap?
Aplică puţină pudră de bebeluşi la baza firului de păr, pe scalp, lasă să acţioneze cam 10 minute şi apoi periază. Talcul absoarbe sebumul şi lasă părul curat. Din păcate, efectul spectaculos nu durează prea mult, dar ȋncă o zi eşti safe fără să te speli pe cap.

N-ai chef de blush sau definire
Nici o problemă! Desenează cu fond de ten o linie subţire ȋn forma cifrei trei pornind din laterala ochiului, opreşte-te cu prima buclă sub pomeţi şi desenează-o pe a doua până la bărbie – estompează cu un bureţel pentru fond de ten.

Dacă eşti ameţită de somn sau ȋţi este prea lene să te chinui cu “desenatul” obrajilor, foloseşte un ruj roz, aplică o dâră pe marginea pomneţilor şi estompează artistic – o să-ţi iasă o definire perfectă.

Dacă n-ai chef să te coafezi
… şi nici să-ţi usuci părul, răsuceşte-l uşor şi prinde-l ȋntr-un coc la ceafă. Va arăta spectaculos când ȋl vei desface! Iar dacă vrei bucle mari şi nu ştii să le faci şi nici chef n-ai să urmăreşti tutoriale video, fă-ţi o coadă ȋntr-o parte care să nu fie strânsă. De dimineaţă vei avea nişte bucle super-senzuale.

După o noapte albă…
… foloseşte un creion de ochi nude (nu prea alb) şi aplică-l pe conjuctivă, pe pleoapa inferioară. Ia să vezi ce ochi mari vei avea şi ce odihnită vei părea! Pont: Dacă eşti purtătoare de ocelari, acest truct este de bază!

Tips & tricks pentru manichiura, in functie de forma unghiilor

3 trenduri de beauty nemuritoare

5 beauty-secrete stiute doar de… mame

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise