5 solutii ascunse in baia ta

 

Ai încercat deja să pui pastă de dinţi pentru a stopa evoluţia unui coş, ţi-ai presărat pudră pe scalp pentru a absorbi grăsimea în exces, iar amidonul de porumb nu mai lipseste din baia ta de când ai aflat că-ţi face pielea ca de bebeluş! Iată şi alte trucuri neobişnuite…

Şamponul anti-mătreaţă te poate ajuta să scapi de coşurile apărute pe corp (decolteu, spate, fese), cu condiţia să conţină zinc. Pune puţin şampon pe buretele de baie sau pe lufă şi freacă (cu mişcări circulare) zonele unde există probleme.

Tot pentru coşuri (dar pentru a le grăbi vindecarea) mai poţi folosi… crema pentrubebeluşi, mai precis cea destinată calmării eritemului fesier, a cărei formulă antifungică ar putea combate bacteriile ce produc acneea.

Pentru a reduce roşeaţa unui coş inflamat, cea mai rapidă şi eficientă soluţie este aplicarea unor picături pentru ochi (Visine). Fooseşte trucul acesta înainte de machiaj, ca să nu te chinui să acoperi coşurile aplicând corector în exces.

Atunci când ai călcâie crăpate, le poţi trata cu… o mască de păr. Aplic-o pe picioare şi pune-ţi o pereche de şosete de bumbac – căldura va ajuta balsamul să intre în piele. Aşteaptă o oră şi apoi clăteşte-ţi picioarele.

Nu irosi uleiul de păr spălându-ţi mâinile imediat după ce l-ai aplicat pe şuviţe. Întinde-l bine pe mâini masând viguros – intră mult mai repede în piele, în comparaţie cu un ulei de corp, lăsându-ţi mâinile fine şi delicate!

Află şi alte Trucuri pentru a fi sexy toată vara 

Cum ţi se par sfaturile de mai sus? Şi noi le găsim ciudate, însă chiar funcţionează!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.