5 sfaturi de îngrijire pentru el

Dacă în trecut îngrijirea tenului, a părului și alegerea atentă a hainelor erau considerate preocupări feminine, tot mai mulți bărbați au devenit astăzi interesați de aspectul lor fizic și rutina zilnică de îngrijire. Planificați ziua de 17 august pentru a sărbători Men’s Grooming Day alături de bărbații din întreaga lume.

Specialiștii de la Base London oferă 5 sfaturi simple pentru îmbunătățirea și menținerea aspectului fizic:  1. Cum îți alegi hainele?

Nu uita că prima impresia contează întotdeauna atunci când alegi o ținută. Și nu uita că trebuie să te simți confortabil. Femeilor le plac bărbații care inspiră încredere. Indiferent dacă preferi stilul smart sau casual, încălțămintea trebuie aleasă minuțios.

Cu o pereche de mocasini slip-on sau cu o pereche de ghete chukka nu dai greș la o ținută casual. Dacă preferi un outfit mai formal, poți alege o pereche de ghete Chelsea sau pantofi brogue.

  1. Vrei să întinerești? Îngrijește-ți pielea!

O modalitate simplă de a întineri este spălarea și curățarea cu atenție, în funcție de tipul de piele. Dacă aveți pielea uscată este important să folosiți tratamente și produse care hidratează. Un exfoliant elimină celulele moarte și poate fi un ajutor pentru cei cu piele grasă.

  1. Cum trebuie îngrijit părul?

În primul rând, este important să vă asigurați că nu vă spalați părul zilnic. Dacă părul nu se simte curățat în totalitate, repetați aplicarea șamponului înainte de utilizarea balsamului. Trebuie să acordați atenție și cantităților folosite. După spălare uscați ușor, fără prea multă căldură.

  1. Cu sau fară barbă?

50% dintre femei au sugerat că nu sunt atrase de părul facial nearanjat. Și pentru că părerea lor contează, bărbații folosesc adesea barba pentru a-și arata stilul individual. Indiferent de alegere, nu uitați să o mențineți curată si sub control.

Atenție! Barba se rade în direcția creșterii părului.

  1. ”Nu există nimic mai bun decât un bărbat care miroase bine”

Orice femeie este atrasă de un miros plăcut. Adesea, mirosul este asociat cu o persoană sau cu o amintire. Combinând un deodorant bun cu un aftershave, veți câștiga atenția doamnelor. Mirosul trebuie să fie parte din prezența de ansamblu. Căutați produse care să vă reprezinte.

 Citeşte şi: Îngrijire 2.0: ultimele noutăţi pe piaţa de grooming

Text: Andrada Oană

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.