5 scrub-uri irezistibile pentru exfolierea pielii

Vine sezonul în care expui tot mai multă piele! Cele mai cool formule concepute special pentru exfolierea pielii te ajută s-o pregătești pentru un bronz apetisant.

Exfolierea pielii reprezintă un pas obligatoriu în ritualul de îngrijire. Îndepărtarea celulelor moarte lasă la iveală pielea sănătoasă și radioasă, iar particulele abrazive exercită un masaj stimulator pentru circulația sângelui.

O dulceață!

Cele trei tipuri de zahăr din formula acestui scrub facial permit o exfoliere fină, ce lasă tenul curat, fără puncte negre. În plus, formula sa fără parabeni îl recomandă ca un produs de încredere pentru îngrijirea feței.

L’Oreal Paris Smooth Sugars Scrub, 49 lei

Ne iubim pe nisipul fierbinte…

Nisipul este un bun exfoliant pentru tălpile tale când pășești vara pe plajă, dar pentru restul corpului poți miza pe formula acestui exfoliant de inspirație Mediteraneană cu nisip exfoliant, pulberi de sâmburi de caise și de măsline, ce îndepărtează delicat celulele moarte ale pielii, menținând totodată pielea hidratată cu ajutorul uleiului de argan.

Moroccanoil Body Buff, 385 lei

 

Detox Time

Nu e doar un scrub, ci este un veritabil tratament pentru piele, bogat în acizi grași Omega 3 și 6, Vitamina A și E. Exfoliază, detoxifiază, tonifiază, hidratează și stimulează circulația sângelui, pentru o piele impecabilă, pregătită pentru a fi expusă.

Collistar Frming Talasso Scrub salts, 235 lei

 

Divina exfoliere

Chiar și cea mai pretențioasă piele va ceda acestui scrub absolut uimitor, formulat pe baza a patru uleiuri prețioase – sâmburi de struguri, argan, hibiscus, susan –, alături de zahărul brun,  ce exfoliază delicat pielea și o hidratează intens, lăsând-o catifelată și parfumată.

Caudalie Divine scrub, 105 lei

 

Oh, Baby!

Adorăm acest exfoliant facial complet 4-in-1, ce îmbunătățește textura pielii, exfoliază delicat, hidratează și iluminează tenul cu fiecare utilizare. Poate concura cu succes un   de salon, oferind tenului tot ce-I trebuie înainte de culcare, machiaj sau bronz.

Skinfood Black Sugar Perfect Essential scrub, 47 lei (Sephora)

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.