5 rezoluții de frumusețe la început de an

Ai inclus pe lista ta de rezoluții și câteva legate de frumusețe și îngrijire? Iată care credem noi că sunt cele mai importante!

1. Respectă-ți somnul de frumusețe

Somnul te ajută să fii mai sănătoasă, mai frumoasă, mai atenta și mai binedispusă, iar toate astea te vor ajuta să ai mai mult succes, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

2. Folosește doar creme care conțin SPF

Factorul de protectie solară este necesar chiar și iarna! Și, pentru că tot suntem la acest subiect, nu uita: dacă sari peste protecție deoarece vrei să arăți ca și cum te-ai fi întors din Brazilia, tot ce vei obține e sa pari cu 15 ani mai în vâstă.

Citește și: Greșeli de utilizare a SPF-ului 

3. Îmbunătățește-ți ritualul de îngrijire

Folosești aceeași crema de față de mult timp? E drăguț și loial față de brand, însă trebuie să știi să îți adaptezi crema pe măsură ce înaintezi în vârstă. Să nu mai menționăm de crema pentru ochi! Important este să afli exact ce se potrivește vârstei tale și să alegi produsele de machiaj și îngrijire potrivite ție.

4. Ai mai multă grijă de păr

Nu spunem să te desparți definitiv de ondulator sau de vopseaua de păr, dar trebuie să „plătești” efectele pe care astfel de tratamente le au asupra podoabei tale capilare. Tunde-ți regulat vârfurile, fă-ți săptămânal tratamente hrănitoare pentru păr și, cât de des posibil, renunță să-l usuci la temperaturi ridicate.

5. Renunță la obiceiurile nocive

Cu toții avem vicii, dar asta nu le face să fie ok, mai ales când vrem să arătăm cât mai bine. Iar acest lucru e tot mai important pe măsură ce trec anii! Fumatul grăbește formarea ridurilor, consumul de alcool duce la deshidratarea pielii etc. Trebuie să începi să diminuezi treptat aceste obiceiuri și, cu timpul, vei învăța să traiești fără ele.

Citește și: 5 obiceiuri care NU te ajută să scapi de burtică 

BONUS: Fă-ți o programare la dermatolog pentru a te proteja împotriva cancerului de piele.

Foto: Unsplash

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.