5 revelatii de frumusete

Somnul de frumuseţe… există?

Lipsa cronică de somn îţi afectează nu doar buna dispoziţie; publicaţia Medical Hypotheses afirmă că nesomnul reduce producţia de colagen (un ingredient vital pentru o piele sănătoasă), dar şi calitatea acestuia din urmă. Fă tot posibilul să dormi minim opt ore pe noapte şi nu te simţi vinovată dacă dormi după-amiaza în weekend.

Sooo sweet!

Mierea face minuni pentru stomac, calmează iritaţii, vindecă ulceraţiile bucale… dar ştiai cât de benefică este pentru piele? Cercetătorii de la Universitatea din Auckland au aflat că un soi special – mierea de Manuka -, conţine compuşi activi care ajută la încetinirea unora dintre semnele îmbătrânirii. Convinge-te singură folosind produse pentru îngrijirea pielii create pe baza acestui ingredient (noi am găsit pe manuka.ro).

Cosmeticele tale devin… toxice?

Bacteriile se dezvoltă în voie în apă şi pe fond de grăsime, deci de fiecare dată când atingi cu degetul balsamul de buze sau fardurile, adaugi câţiva microbi formulei. Conservanţii din produse le protejează doar parţial, deci nu ezita să-ţi reînoieşti cosmeticele ori de câte ori constaţi modificări de textură, consistenţă, miros sau culoare.

Atenţie, se creează…!

N-ar fi grozav să-ţi poţi configura singură demachiantul şi cremele pentru îngrijirea pielii, dacă ţi-ai compune parfumul doar din aromele care-ţi plac sau dacă ţi-ai creea singură produsele de machiaj? Ai scuti atâtea ore de căutări asidue prin magazine, plus banii pierduţi în caz că n-ai nimerit bine. Intră pe elemental.eu şi procură-ţi ingredientele necesare pentru a-ţi prepara acasă săpun, vopsea de păr, fonduri de ten (poţi controla inclusiv nivelul de acoperire al acesteia, dar şi gradul de strălucire), gloss, autobronzant, şi multe altele. 

Smart phone, beautiful skin

Telefonului tău îi place să fie atins, dar tenului tău nu-i pică bine deloc contactul cu ecranul său atât de expus bacteriilor (grăsime de pe degete, sebum, fond de ten). Foloseşte o batistă moale şi spray anti-bacterian pentru a-l şterge cel puţin o data pe zi.

Roşeaţa de după…

Orgasmul nu contribuie doar la eliberarea endorfinelor, ci stimulează şi fluxul sanguin către obraji, deci nu mai ai nevoie de blush. Dar cum n-ai timp de asta mereu, poţi trişa folosind un ruj corai; aplică puţin pe degetele mijlocii şi întinde-l discret pe pomeţi. Un truc numai bun pentru o zi atât de specială precum cea de Valentine’s.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.