5 retete de apa de fata revitalizanta DIY

Prepară una dintre reţetele de mai jos pe care poţi să o depozitezi într-un recipient cu pompiţă şi pe care să îl porţi mereu cu tine. În funcţie de problemele cu care te confrunţi poţi alege combinaţia ideală pentru tenul tău.

Apă de flori de portocal

Această apă aromată hidratează şi purfică şi este indicată tenului gras şi predispus la roşeaţă. Amestecă apă de flori de portocal cu ulei de mentă şi ulei de lămâie şi vei simţi pe pielea ta proprietăţile astringente ale amestecului.

Apă de faţă antioxidantă

Amestecă ceai verde, apă, vitamina E şi câteva felii de castravete şi aplică ocazional pe ten. Antioxidanţii din ceaiul verde vor lucra la nivel de celule iar castravetele va face pielea mai fină, pentru un aspect tânăr permanent.

Apă de aloe şi castravete

Aloe vera este deosebit de utilă în tratamentul pielii uscate şi acţionează incredibil de bine pe tenul sensibil. În combinaţie cu câteva felii de castravete, apă de trandafiri şi suc de lămâie vei arăta incrdibil chiar şi în zilele tale mai proaste.

Apă de faţă cu lavandă

Dacă îţi expui tenul prea mult procesul  de îmbătrânire se va acelera, de aceea este indicat să foloseşti un amestec de ceai negru cu aloe vera, ulei esenţial de lavandă şi ulei de mentă. Foloseşte aceată apă de faţă de câte ori ai ocazia şi câştigă lupta cu semnele trecerii timpului.

Tu foloseşti deja un asfel de amestec? Împărtăşeşte-ne şi nouă reţeta şi impresiile tale.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.