5 produse de care te poti lipsi

1.Loţiunea tonică

Atunci când a fost creată, nu existau atâtea variante pentru înlăturarea machiajului ca astăzi, ci doar laptele demachiant, după folosirea căruia era necesară intervenţia suplimentară a lichidului tonic, cu scopul de a înlătura reziduurile grase de demachiant şi a închide porii, în vederea pregătirii pielii pentru hidratare. Totuşi, dacă ai ten acneic sau sensibil şi foloseşti o gamă de produse dermato-cosmetice, ar fi bine să foloseşti şi tonicul.

2.Crema pentru gât şi decolteu

Ce-i bun pentru faţa ta, este excelent şi pentru zona gâtului şi decolteului, ba chiar este recomandat să extindem aria de aplicare a cremei folosite pentru ten şi pe gât şi decolteu, aceasta fiind una dintre măsurile evoluţiei uniforme a pielii în timp, spun experţii. Desigur, dacă observi lipsa fermităţii pielii sau că ai riduri mai adînci pe gât, poţi folosi, suplimentar, şi o cremă dedicată zonei.

3.Baza pentru machiaj

Majoritatea cremelor de îngrijire promovate în prezent pretind că ar constitui o bază bună pentru aplicarea machiajului (uniformizînd suprafaţa şi asigurând rezistenţa produselor aplicate ulterior), iar dacă nu e aşa, pot fi mai multe explicaţii. Crema poate să nu fie potrivită tenului tău, iar acest lucru ar putea fi valabil chiar şi pentru fondul de ten. Totodată, nu este exclus să fie chiar vina tenului (prea uscat sau gras), caz în care eşti aproape obligată să rămâi dependentă de bază!

4.Gelul de păr

Noua generaţie de produse pentru styling nu mai are nici o legătură cu textura iniţial gelatinoasă, apoi apretată, a părului. Formulele actuale coafează, fixează şi modelează realist părul, şi pe deasupra îl tratează şi protejează. 

5.Uleiul pentru accelerarea bronzului

De ce să te „rogi” de soare să te bronzeze cînd există autobronzantele? Noile formule promit un aspect ce seamănă izbitor cu cel natural, şi se ţin de cuvînt! Totul e să respecţi paşii recomandaţi în pregătirea pielii pentru bronzare artificială! Prea mare corvoada? De fapt, îţi ia doar câteva minute (exfolierea şi hidratarea ar trebui să fie incluse în rutina de frumuseţe, deci aplicarea autobronzantului e doar un pas în plus), pe când la plajă ai sta cu orele, şi oricum ţi-ai putea periclita sănătatea! 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.