5 produse cosmetice care nu trebuie să îți lipsească din geantă vara

Vara vine cu concedii, relaxare, festivaluri și petreceri, dar aduce, în același timp, și probleme de frumusețe pe care nimeni nu și le dorește. Ai grijă să ai mereu în geantă aceste produse cosmetice vara (dar nu numai), pentru a-ți păstra look-ul impecabil.

Spray de protecție solară

Îl poți găsi și în varianta travel size, pentru a nu ocupa prea mult loc în geantă. Oricui i se poate întâmpla să uite să aplice protecția solară înainte să iasă din casă, deci acest produs este foarte util în geantă. În plus, e posibil să rămâi în oraș mai mult decât te așteptai, deci va trebui să îl reaplici.Antiperspirant

Și acest produs se găsește în varianta travel size, deci nu trebuie să îți faci griji. Dacă simți pe parcursul zilei că nu mai miroși atât de proaspăt, spală-te repede la subraț, apoi aplică din nou deodorant și ești salvată!

Citește și: 5 idei de coafuri perfecte pentru zilele caniculare 

Șervețele care absorb sebumul

Must have mai ales dacă ai tenul mixt sau gras! Unele persoane reaplică din nou pudra atunci când tenul devine lucios, dar acest lucru nu face decât să astupe porii și te poți trezi cu iritații sau coșuri. În schimb, șervețelele acestea te vor face să arăți din nou ca scoasă din cutie și nu afectează sănătatea pielii.

Balsam de buze cu SPF

Pielea de pe buze este extrem de sensibilă, deci trebuie să ai întotdeuna grijă de ea. Alege un balsam de buze hidratant cu SPF pentru a te proteja împotriva razelor puternice.

Ulei împotriva insectelor

Ce e mai plăcut decât să ieși la plimbare prin parc sau să mergi la o terasă seara? Pentru ca experiența să fie una plăcută, cumpără-ți un ulei împotriva insectelor (inclusiv a tânțarilor) – se aplică simplu, în câteva puncte din corp, iar mirosul nu este deranjant (pentru tine).

Citește și: 5 semne că ești deshidratată 

Tu ce ai mai adăuga pe lista noastră?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.