5 pași spre un ten curat cu noua gamă de îngrijire Distillery de la AVON

Toamna e momentul în care admirăm natura și stăm mai mult printre colegi, dar și cel în care ne preocupă tot mai mult îngrijirea pielii. Cum putem să ne bucurăm de un ten mai curat, mai luminos și mai fericit?

Îngrijirea tenului nu este deloc ușoară, dar o poți face mai plăcută dacă te organizezi puțin și găsești un ritual complet, practic și structurat, care să te scutească de căutările îndelungate și să îți aducă ceea ce ai nevoie cu adevărat: frumusețe curată, fără compromisuri!Și, dacă nu îl găsești tu, venim noi cu o sugestie care îți va aduce delicatețea și puritatea mult visată, în 5 pași simpli: Distillery, noua gamă de îngrijire a tenului marca AVON.

  1. Demachiază corect și bucură-te de un ten curat!
Demachiant Celan Break 59.00 lei

Primul produs pe care trebuie să îl introduci în rutina ta de frumusețe este demachiantul pe bază de ulei de caise într-o proporție de 69%, unt de cacao, unt de mango și extract de castraveți. Dacă și tu ești mereu o generatoare a schimbării, află că tocmai ai găsit produsul care schimbă regulile demachierii și te învață o nouă metodă de curățare a tenului.

Indiferent cum ai fost obișnuită până acum, noul demachiant cu textură untoasă se topește la contactul cu pielea și se transformă într-o loțiune lăptoasă care îți curăță fața în cele mai delicate moduri.  După ce l-ai aplicat și ai sesizat cum acesta își schimbă textura, lasă-l să actioneze și ai grijă să îl cureți apoi ușor cu apă călduță. Vei vedea instant efectele produsului: piele catifelată, ten fără urme de iritații și machiaj îndepărtat!

  1. Fă lumină în viața ta! Alege pudra cu vitamina C.
Pudra cu Vitamina C 79.00 lei

După ce ai avut parte de o sesiune de cleaning, iar fața ta respiră fără griji, este timpul să aduci și mai multă lumină. Pentru asta, pudra cu 100% vitamina C va completa look-ul deja aspectuos cu o formulă unică, pentru un ten frumos și foarte sănătos. Ca să folosești pudra, însă, ai nevoie să faci cunoștință și cu celelalte produse din noua gamă.

  1. Ajută-ți tenul să se regenereze cu uleiul Purify!
Ulei pentru regenerarea tenului 89.00 lei

Primul este uleiul Purify care are la bază 97% ulei de jojoba. Nimic mai pur! Practic, tenul tău va face o bine-meritată baie în ulei de jojoba, fără să se simtă încărcat. Poți folosi acest produs înainte de aplicarea cremei pentru un efect de regenerare și un ten cu mult mai sănătos sau în combinație cu pudra iluminatoare, pentru un efect instant de piele revitalizată, cu strălucire naturală.

  1. Hidratează, protejează, matifiază!
Crema de zi Shade the Day SPF 25 69.00 lei / Crema de noapte Sleep Potion 69.00 lei

Dacă tot vorbeam despre cremă, este timpul să facem încă un pas în ritualul tău de înfrumusețare, căci ce ar fi curățarea tenului fără adăugarea celorlalte 4 elemente esențiale: protejare, hidratare, purificare și matifiere?

Da, există o singură cremă care le poate face pe toate, disponibilă în 2 versiuni: cea pentru zi, cu formulă matifiantă multifuncțională, care conține Vitamina E, 100% glicerină vegetală și trandafir distilat și cea pentru noapte cu textură transparentă, care conține niacinamidă, un ingredient inovator, pentru o piele hidratată timp de 48 de ore. Ambele creme trebuie aplicate atunci când pielea este curată și uscată, cea de noapte putând fi utilizată și în combinație cu pudra pe bază de vitamina C.

  1. Nu face compromisuri!

Aplicarea constantă a celor 5 produse din noua gamă Distillery înseamnă parcurgerea unui ciclu complet în îngrijirea tenului.

Manifestul tău pentru o piele mereu sănătoasă începe cu demachierea și se termină cu hidratarea, însă, de fapt, el nu ar trebui să se încheie niciodată, pentru că este un proces pe care vei vrea să îl reiei în fiecare zi, din grijă pentru un ten răsfățat cu produse din ingrediente active și concentrate care lucrează în profunzime, la orice oră din zi și din noapte.

 

*Poți testa noua gamă de îngrijire a tenului DISTILLERY by AVON, creată din ingrediente naturale distilate și puternic concentrate, în mall Promenada la Pop-up store-ul AVON (parter).

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.