5 ondulatoare – 5 tipuri de bucle

Ți se întâmplă des să nu-ți iasă buclele așa cum ți-ai dori? Prea lăsate sau prea strânse, inelate cam cât degetul sau prea voluminoase… onduleurile pot fi mereu o surpriză dacă nu folosești un instrument adecvat. Iată cu ce fel de ondulatoare poți obține cele mai sexy cinci forme de bucle!

 

  1. Ondulatorul conic

Este ideal pentru onduleuri lejere, de toată ziua. Forma acestui ondulator face buclele mai subțiri spre vârfuri, cu un aspect natural. Folosește-l dacă vrei să-ți compui rapid un look în genul frumoasei Lauren Conrad.

ondulatoare
Remington Ci53W Shine Therapy, 92 lei
  1. Ondulatorul automat

Poți folosi și ondulatorul subțire, de 1,2, însă buclele perfecte, inelate și netede, pot fi făcute cu efort minim grație ondulatorului cu operare 100% automată, ce trage șuvița în interiorul bigudiului ceramic, pentru a fi eliberată imediat ce este gata, cu un singur gest.

ondulatoare
BabyLiss C1100# Ionic Curl Secret, 579 lei
  1. Ondulatorul gros cu clapă

Ai nevoie de un ondulator cu capăt voluminos (alege grosimea în funcție de lungimea părului) pentru ca buclele tale să fie mari și săltărețe. Separă-le trecându-ți degetele prin ele și aplică un serum pe vârfuri, pentru a le defini.

Valera+ 38mm Multi style professional, 499 lei
Valera+ 38mm Multi style professional, 499 lei
  1. Ondulatorul „lalea”

Până nu de mult, foloseam aparatul pentru îndreptat și la crearea buclelor, însă nu obțineam mereu rezultate mulțumitoare. Acest ondulator deține o clemă automată de prindere a șuvițelor, iar pentru a obține bucle lăsate, nu trebuie decât să rulezi și apoi să cobori pe lungime până la vârf.

ondulatoare
Philips BHH777/00 Ceramic curler, 185 lei
  1. Ondulatorul oval

Este ultima modă în materie de ondulatoare, grație formei sale inovatoare (dar și confuziei create!). Folosește acest gadget dacă vrei clasicele onduleuri Hollywoodiene sau mult râvnitele Beach Waves (aplică spray-ul cu apă sărată după ondularea părului).

ghd Arctic Wave wand, 1313 lei
ghd Arctic Wave wand, 1313 lei

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.