5 coafuri in tendinte pentru primavara-vara 2011

By  | 

Onduleuri usoare

Onduleurile de anii ’30 iti vor conferi o alura retro. Sunt usor de realizat si nu necesita prea multa migala. Volumul onduleurilor depind de preferintele tale.

Atuul unor astfel de onduleuri este acela ca avantajeaza orice forma a fetei, iar in cazul in care ai parul foarte drept ii vor da acestuia o miscare naturala.

Impletituri neconventionale

Cand nu ai foarte mult timp sa iti aranjezi parul, impletiturile texturate te vor sa ajuta sa ai un look stilat. Joaca-te cu impletiturile: fa-ti un coc impletit sau ia doar o mica bucata din par, impleteste-o si aranjeaza-o ca o bentita pentru un aspect hippy.

Cocuri cu stil

Sezonul primavara-vara 2011 aduce un trend romantic de anii ’60: cocurile tip stup. Sunt perfecte pentru evenimentele formale. Poti alege si varianta „neglijenta” a cocului in care trebuie doar sa tapezi cateva suvite de par sau cocul asimetric de tip chignon care se realizeaza la baza gatului.

Breton voluminos

Un breton drept pe toata fruntea pentru un look vintage, dat intr-o parte sau separat la mijloc, tu alegi. Bretonul este perfect daca ai fruntea lata sau daca ai o tunosare in linii drepte.

Coada chic

Poti sa alegi o coada cu volum sau una in care trebuie sa ai parul drept perfect, iar pentru un aspect punk-rock poti sa iti pui si cateva mese de par colorat.

Coada chic

Pentru o coada perfect aranjata trebuie sa iti indrepti parul inainte. Coada confera inaltime daca ai fata mica si pune in valoare fata patrata.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *