5 accesorii pentru frumusetea ta

 

Foarfeca pentru tuns

Ştim sigur că şi tu mai faci asta din când în când: dacă vezi fire de păr cu vârful despicat ori tocit, iei repede o foarfecă obişnuită şi le retezi!  Şi continuă să apară altele… de fapt, e foarte probabil să fie aceleaşi, care au aceeaşi soartă din cauza tăieturii anterioare. De aceea, trebuie să-ţi procuri neapărat o foarfecă specială pentru tuns, concepută să taie firele în aşa fel încît să nu le despice.

Ondulatorul pentru gene

Oricât de performantă sau costisitoare este mascara pe care o foloseşti, nu are cum să dea aceleaşi rezultate ca atunci cînd îţi ondulezi genele înainte de aplicarea formulei. Însă e foarte important să alegi un ondulator de bună calitate, cu lamele din latex, care să nu agreseze nicicum firele de păr. Un secret al makeup artiştilor este încălzirea uşoară a lamelor (cu foehnul), înainte de a curba genele.  

Peria electrică pentru faţă

Este de departe cea mai bună investiţie în îngrijirea pielii – folosirea sa regulată, de două-trei ori pe săptămână, sau chiar zilnic,  în cadrul ritualului de curăţare a feţei, împreună cu produsul tău de curăţare (gel, spumă sau scrub), are rezultate net superioare, comparabile cu cele obţinute în urma tratamentelor cosmetice profesionale. Te vei convinge înca de la prima utilizare – noi am testat cele două noi apariţii pe piaţă: Philips Visapure şi Clarisonic Mia2 -, când vei remarca textura netedă şi luminozitatea tenului.   

Mini lampa-UV (led)

Nu spunem că lampa UV pentru unghii cu gel ar fi 100% sigură pentru sănătatea pielii, dar dacă ar fi să alegem între una cu putere mare (între 9 şi 36W) şi una mică (cea de la Essence are un led de 2W), categoric am alege-o pe-a doua, întrucât este foarte rapidă (10 secunde  pe fiecare unghie), se conectează la laptop prin cablul USB şi are o arie restrânsă de acţiune, luminând doar unghia, nu jumătate din mână.  

Pila electrică pentru călcâie

Acum că a venit sezonul sandalelor, calcâiele tale au nevoie de mult mai multă atenţie decât înainte. Folosirea pilei clasice te lasă cu… „scurtă” la mână, însă cea electrică (am testat-o pe cea de la Scholl!) poate avea o putere de mai bine de zece ori mai mare, putând fi folosită fără înmuierea prealabilă a picioarelor, deci pe pielea uscată.


 
  

 CITEŞTE ŞI: Ghid esential: pensulele de machiaj

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.