4 trucuri pentru un par de vedeta

Cunosc problema… Părul nu stă sub nici o formă, este electrizat, tern, nu vrea să se supună nici unui produs de styling şi, din păcate, nu poţi sta cu pălărie ȋn birou, deci trebuie să găseşti soluţii eficiente homemade.

Taie, taie, taie
Multe dintre noi, doar pentru a avea un păr mai lung, evită să tundă vârfurile firelor de păr, motiv pentru care ajung să aibă o “mătură” care nu vrea să “se cuminţească” sub nici o formă.La modul ideal, ar trebui să-ţi tunzi vârfurile la fiecare trei luni, maximum şase, dar dacă ai părul drept, opţiunea de a tunde vârfurile la jumătate de an nu este valabilă pentru că ȋn cazul tău se vede mai uşor dacă ai vârfurile tocite sau despicate.
De asemenea, ia-ţi un balsam mai gras dacă vezi că ai părul uscat sau aplică măşti hidratante luate din magazin sau preparate acasă, din ou şi ulei de măsline.

Coafuri de star, cu păr scurt şi breton
Dacă tot nu-ţi stă părul de nici un fel, nu este nici foarte des şi te-ai şi plictisit de vechea ta coafură, de ce nu ai adopta una care presupune să tai cosiţele şi să porţi un foarte şic parizian bob sau un super breton care să-ţi dea un look de liceană?!

Renunţă la produsele agresive
Pentru ca părul tău să nu mai pară tern, electrizat şi deshidratat, renunţă la toate produsele care conţin derivaţi ai alcoolului care-ţi pot “seca” părul ca propanol, isopropil sau propil şi alege unul cu derivaţi ai alcoolului care hidreatează precum cetil, stearil, cetearil.

Nu uita şi de un balsam leave-in cu protecţie solară, care-ţi va proteja părul de razele ultraviolete, căldură, apă de mare şi mai ales de cea plină de clor din piscină.

Vrei un par perfect tot timpul?

Cum sa-ti ingrijesti parul ca sa nu se mai electrizeze

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise