4 remedii naturiste anti-matreata

Ceaiul de muşeţel

Efectul anti-inflamator al ceaiului de muşeţel îţi va  calma pielea sensibilă a scalpului dacă după fiecare spălare îţi vei clăti părul cu el. Gata cu mătreaţa!

Uleiul de arbore de ceai

Amestecă uleiul de arbore de ceai cu suc de aloe vera în cantităţi egale, aplică-l la rădăcina părului şi lasă-l să acţioneze câteva ore şi vei scăpa de mătreaţă în mod natural.

Bicarbonat de sodiu

Oricât de ciudat ar părea, poţi înlocui o perioadă şamponul cu bicarbonat de sodiu, care va creşte valoarea PH-ului scalpului. Practic, bicarbonatul de sodiu scade aciditatea mediului devenind nefavorabil apariţiei mătreţii.

Ceaiul de salvie

Bătălia împotriva mătreţii are un nou aliat în salvie. Această plantă are efect anti-inflamator, anti-bacterial, astringent şi calmant. Foloseşte ceai de salvie la clătire, le fel cum poţi folosi şi ceaiul de muşeţel.

2 comentarii
  1. Eu stiam de mult de aceste produse naturale anti-matreata de la thursday plantation si va pot confirma si eu ca sunt eficiente. Le recomand si eu

  2. Eu am mers pe varianta cu ulei 100% pur din arbore de ceai ca sa scap de matreata. Adica mi-a fost recomandat de un medic sa incep sa folosesc cateva produse natural din aceste ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree de la Thursday Plantation si am avut un mare succes cu ele.
    Le recomand.
    Eu am folosit de la ei 3 produse..un sampon antimatreata, un balsam natural si o sticluta de ulei din arbore de ceai. Ca sa fie mai puternic tratamentul la inceput, cu vreo 30 de minunte inainte de dus am pus cateva picaturi de ulei pe zona unde matreata era mai puternica. Apoi la fiecare dus am pus tot asa ca sa fie mai puternic peste sampon si balsam 4-6 picaturi de ulei. La mine a functionat. Va pup si sanatate

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.