3 trucuri smart pentru parul tau

„Bob” temporar

Decizia de a-ţi tăia părul e foarte grea şi tooot amîni… Ce-ai zice de o probă? După ce-ţi îndrepţi părul, trage pe cap un pulover cu guler înalt (nu-l îndoi decât dacă este foarte lung), pleacă capul în faţă şi în laterale pentru a da puţină libertate părului. Astfel vei putea verifica cum ţi-ar sta tunsă mai scurt, dar şi părerea privitorilor!

Uscare în viteză mare

Dacă te grăbeşti sau doar încerci să reduci la minim folosirea foehn-ului, uscarea părului chiar e o problemă. Din fericire, acum există produse care-ţi fac uşurează existenţa, de exemplu, spray-ul inteligent care grăbeşte uscarea părului. Aplicat pe părul umed (piaptănă-l bine pentru a distribui optim produsul!), acesta ajută la evaporarea mai rapidă a apei, scurtând astfel timpul de expunere la căldură.

Şuviţe netezite

În timp ce noi folosim produse menite să potolească firele rebele, stilistul David Babaii foloseşte un truc total neaşteptat: lufa!!! Da, buretele natural, destinat exfolierii! Mai precis, acesta înfăşoară părul pe lufă, pentru a obţine un plus de volum şi pentru a reduce electrizarea.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.