3 trucuri de frumusețe pentru situații de criză

Există momente în care ți se termină un produs sau nu mai ești mulțumită de cel pe care îl folosești deja, pe motiv că nu face chiar ce promite. Pentru astfel de clipe ai nevoie de câteva Cosmo – trucuri de frumusețe ceva mai… neobișnuite!

Păr frumos, ten catifelat

Cum ai putea să le obţii pe amîndouă fără să foloseşti nici un produs pentru păr şi nici unul pentru faţă? Simplu, cu ajutorul pudrei de talc. Cea pentru bebeluşi e perfectă: foloseşte-o pentru a absorbi grăsimea părului, pentru a împiedica faţa să lucească, dar şi pentru a fixa machiajul. Există și alte trucuri de frumusețe ce implică pudra de talc, de exemplu: poți aplica pudra înainte să te dai cu mascara, pentru a îngroșa genele, sau o poți presa pe buze pentru a-ți face rujul mat.

 

Buze cărnoase

Recunoaşte, te-ai gîndit măcar o dată la botox, atunci cînd ai căutat soluţii pentru a-ţi face buzele să pară mai voluminoase! Nu e nevoie, unele rujuri şi glossuri conţin agenţi de stimulare. Aceştia se bazează cel mai frecvent pe uleiul de scorţişoară, substanţă care se găseşte în farmacii şi este indicat anti-oboseală, anti-stres sau în afecţiuni digestive. Foloseşte-l pentru a-ţi „mări” buzele, însă nu-l aplica niciodată nediluat. Alte trucuri de frumusețe cu ulei de scorțișoară propun adăugarea acestuia din urmă în uleiul pentru masaj, spre a-l face mai intens.

 

Demachiere eficientă

Bun, s-a terminat demachiantul! Şi? Doar n-o să foloseşti săpunul cu care te speli pe mîini! Păi nu, dar şamponul e perfect. Cel pentru bebeluși cu formula anti-lacrimi e perfect pentru demachiere, deloc agresiv cu pielea feţei.  E bine să ai o sticlă de şampon pentru copii în baie, plus că preţul e mai mic decât al unui demachiant pentru  zona ochilor. Să tot aplici astfel de trucuri de frumusețe; s-ar putea să descoperi cât poți economisi astfel!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.