3 trucuri bizare cu efecte uimitoare

Şi nouă ne plac la nebunie trucurile non-conformiste, aşa că ţi le vom împărtăşi numaidecât.

Evaluează-ţi tenul după… bijuterii

Alegerea nuanţelor de fond de ten şi culorilor pentru machiaj este condiţionată de pielea ta. E greu să nimereşti culoarea exactă a pielii pentru a alege fondul de ten, nu? Pentru a te asigura că nuanţa pe care o consideri „apropiată” chiar ţi se potriveşte, trebuie să decizi dacă ai tenul „cald” sau „rece”.

Tenul „cald” este caracterizat prin sub-tonuri galbene, în vreme ce nuanţa „rece” prezintă sub-tonuri rozalii. Cum evaluezi corect? După bijuteriile pe care le porţi. Dacă îţi vine bine auriul, tenul tău e „cald” (deci vei alege nuanţe cu tentă aurie:„ gold”, „peach”), tenul „rece” fiind avantajat de argintiu (caută cuvinte precum „sand”, „pink”). Pentru a alege culorile potrivite tipului tău de ten, poţi folosi roata culorilor, raportându-te la galben şi roz.

Autobronzare…eşuată?

Nu ţi s-a mai întâmplat asta niciodată… până acum. Probabil ai şi o ocazie specială! De unde ştim? Păi, din experienţă! Pentru a repara daunele – pete maro, articulaţii portocalii, dungi – poţi folosi un exfoliant pe bază de acid-salicilic sau o perie aspră, dar şi mai eficient este bicarbonatul. Fă un amestec de lapte integral şi pudră de bicarbonat, cu care să exfoliezi apoi, prin mişcări circulare, zona cu probleme. Hidratează-ţi pielea şi aplică din nou autobronzant combinat cu cremă de corp, pentru un efect estompat.

Unghii gălbui

Nu doar fumatul este vinovat de îngălbenirea unghiilor; lipsa de fier sau zinc dar şi dereglările renale pot avea acest efect. Tratament pentru albire? Poate că n-ai unul special în casă, dar cu siguranţă ai benzi pentru albirea dinţilor! Funcţionează? Ba bine că da, şi încă la fel de eficient! Totodată, n-ar strica să-ţi faci un control amănunţit; e posibil să fie necesat să faci un tratament cu fier ori zinc.

Ştii şi tu nişte secrete de frumuseţe precum cele pe care tocmai ţi le-am dezvăluit? Spune-ne şi nouă!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.