3 tratamente care functioneaza peste noapte

Tratament+pernă fină

De cîte ori nu ţi-ai privit părul în oglindă şi ţi-ai zis „ce n-aş da să mă trezesc într-o zi cu un păr perfect!” Ziua aceea poate fi chiar mâine! Ai nevoie de un tratament fără clătire pentru păr – de exemplu, Kerastase Noctogenist Serum nuit, disponibil în saloanele de înfrumuseţare – pe care să-l aplici după ritualul şampon-balsam-mască.

Se absoarbe rapid şi nu lasă reziduuri pe pernă, însă lucrează toată noaptea pentru ca părul tău să se trezească mai frumos. Bine-ar fi să dormi pe o pernă învelită în satin, care reduce din fricţiunea nocturnă. Rezultatul: muuult mai puţine fire rebele!

Crema+mănuşi+şosete

Cuticulele aspre, mâinile crăpate, călcîiele scorţoase… şi multe altele, nu-s probleme sezoniere, deci lovesc din plin şi vara, când, culmea, ne dorim ca mâinile să arate perfect, iar picioarele să fie suportul ideal pentru sandalele mult râvnite. Apelează săptămânal la un produs clasic – crema de gălbenele – dar optimizează-i efectul folosind accesorii de generaţie recentă: mănuşile şi şosetele pentru hidratare.

Aplică aşadar unguentul pe mâini şi picioare, pune-ţi mănuşile (le poţi folosi şi pe cele din pachetele cu vopsea de păr, însă renunţă la cele chirurgicale – talcul usucă mâinile) şi şosetele şi odihneşte-te!

Gel + folie alimentară

Celulita poate fi redusă peste noapte? Nu total, însă e un truc bun pentru zilele în care vrei să ai piele mai frumoasă pe plajă! După două runde de exfoliere corporală – una pe uscat, înainte de duş, şi încă una în timpul băii – aplică un strat generos de gel anticelulitic pe zonele afectate şi apoi înfăşoară-te în folie de plastic şi stai aşa până ţi se face somn.

Înlătură folia şi masează energic zonele cu pricina (cu un dispozitiv de masaj anti-celulitic, pentru a stimula circulaţia), apoi lasă-te sedusă de somn.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.