3 tendinte de pastrat din sezonul trecut

By  | 

Smoky eyes 

 

Sunt ani buni de când, în fiecare sezon, remarcăm machiajul fumuriu de jur împrejurul ochilor. Predominant negru, conturul difuz al pleoapelor te scoate din anonimat cînd vrei să şochezi şi din impas cînd nu ştii ce să porţi la petrecere.

În fiecare an, însă, designerii vin cu noi interpretări ale conceptului, folosid fie culori (anul acesta ni s-a propus albastrul-cobalt în primăvară, movul aprins sau nuanţa cuprului (cum altfel?), pentru toamnă).

 

Culori electrizante pe pleoape 

 

Fie că vorbim de tuşele precise de eyeliner sau de fardul saturat pe toată pleoapa mobilă, turcoazul, verdele sau violetul s-au remarcat în multe prezentări, pictoriale sau pe covorul roşu.

E genul de efect la care poţi apela pentru o ieşire cu prietenele, o petrecere în aer liber sau în club, cu condiţia ca accentul să rămînă pe zona ochilor, deci să porţi un ruj-gloss neutru pe buze.

 

Buze focoase 

 

Mizeză pe rujul roşu în aproape orice ocazie, căci e în vogă în fiecare sezon. Purtat ca piesă principală în makeup, pe un ten „curat”, sau în combinaţie cu efecte retro (bucle, cat-eyes, gene false), rujul roşu, mat sau extra-lăcuit, rămâne o „armă” redutabilă din arsenalul tău de seducţie.

 

 

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *