3 secrete ale vedetor pentru un look de covor roșu. Le poți pune și tu în aplicare

Nu trebuie să fii o celebritatea ca să te bucuri de un look spectaculos mereu. Este suficient să ai grijă de câteva aspecte esențiale, care sunt în prezent la îndemâna fiecăreia dintre noi.

Atunci când vine vorba despre metode de înfrumusețare, avem impresia că vedetele beneficiază de niște tehnici la care noi nici nu am putea visa. În realitate, însă, majoritatea celebrităților se bazează pe metode clasice de înfrumusețare. Iată care sunt secretele lor pentru un look lipsit de imperfecțiuni mereu:

  • O piele mătăsoasă, fermă și fără nicio iritație. E mai ușor decât crezi

Una dintre cele mai chinuitoare tehnici de înfrumusețare este, în mod cert, epilatul. Lama și crema depilatoare garantează o piele fină pentru o perioadă prea scurtă de timp, epilatul cu ceară presupune programări la salon și ședințe dureroase, iar epilatorul electric este foarte dureros și duce la apariția firelor crescute pe sub piele. Cu niciuna dintre aceste tehnici nu găsești o soluție care să ducă la rezolvarea problemei.

Vedetele, însă, au trecut de mult la epilarea definitiva, cu ajutorul acestei tehnici. Este lipsită de durere, cu rezultate pe termen lung, fără iritații sau foliculite și, după cum poți vedea, nu are nici un preț prohibitiv. Când se gândesc la epilarea definitivă, multe femei au senzația că nu își pot permite un astfel de tratament, însă, așa cum observi, prețul nu este atât de mare pe cât crezi.

Epilarea definitiva este, in mod cert, una dintre armele secrete ale celebrităților, care sunt fotografiate chiar și atunci când ies la cumpărături. De ce să nu renunți și tu la chinul periodic al epilării și la grija permanentă legată de inesteticele fire de păr de pe corp?

  • Spune adio acneei

Coșurile își fac apariția pe tenul femeilor chiar și după pubertate și adolescență. Multe femei se declară învinse și apelează mai degrabă la produse scumpe de machiaj pentru a le ascunde, în loc să le trateze. Desigur, un prim pas în cazul în care acneea este severă este vizitarea unui dermatolog, însă tratamentul cosmetic pe care îl folosesc o mulțime de vedete de peste Ocean este microdermabraziunea.

Tehnica este la îndemâna oricui și implică o curățare în profunzime a tenului. Celulele moarte sunt eliminate și rămâne la suprafață stratul de piele sănătos și curat. Acneea, punctele negre și alte imperfecțiuni dispar aproape imediat, iar pielea capătă un aspect sănătos, precum cea a celebrităților. În plus, microdermabraziunea acționează și pentru estomparea ridurilor și prevenirea lor, pentru uniformizarea cicatricilor lăsate de acnee, cât și pentru hidratarea tenului.

  • Piele măslinie ca în mijlocul verii în orice perioadă a anului

Urmând sfaturile medicilor, tot mai puține persoane își expun trupul la soare pentru un bronz frumos, iar solarul a fost de mult lăsat în urmă, știut fiind că nu este deloc sănătos. Dar oare cum obțin vedetele pielea măslinie? Folosesc bronzarea organică, o variantă care nu presupune riscuri legate de sănătate. Rezultatul este același ca după zile întregi de stat la soare, însă fără riscuri pentru sănătatea pielii. Jennifer Lawrence, Kylie Jenner sau Jessica Alba sunt doar câteva dintre vedetele care apelează la această tehnică de bronzare.

Bronzarea organică presupune utilizarea unei loțiuni care dă o nuanță măslinie pielii. Făcută ca la carte și de către un profesionist ea nu lasă urme și nici senzația unei pieli lipicioase. Culoarea rezistă pe piele în aceeași măsură în care rezistă și un bronz natural, până se exfoliază stratul de celule moarte de la suprafața pielii.

 

Sursa foto: Shutterstock

(P) Articol realizat împreună cu Simone Beauty Center

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.