3 produse imbatabile recomandate de specialişti pentru albirea dinţilor

O dantură imaculată poate transforma pe oricine într-o persoană cu mai multă încredere de sine, oferindu-i puterea de a începe fiecare zi cu un zâmbet larg. Dinţii oricărei persoane sunt meniţi să strălucească şi pot face diferenţa chiar şi dintre un interviu reuşit şi unul eşuat – starea danturii reflectă, de cele mai multe ori, respectul de sine, un aspect luat în considerare de orice posibil angajator.

Cei mai mulţi îşi îngrijesc cu atenţie dinţii, îi perie de două – trei ori pe zi şi achiziţionează paste de dinţi despre care aud că sunt eficiente. Doar că îngrijirea dentară zilnică, obişnuită, nu este suficientă pentru că albul să reziste în timp.

Cele mai frecvente cauze ale îngălbenirii dinţilor

Deşi culoarea dinţilor tinde spre galben odată cu trecerea anilor, în mod natural (ca parte a procesului de îmbătrânire), există şi alţi factori care pot contribui la îngălbenirea sau pătarea danturii.

Experţii de la drwhite.ro recomanda ca măsură împotriva petelor limitarea consumării alimentelor bogate în zahăr/foarte dulci. Un mod de a preveni cât mai mult posibil îngălbenirea dinţilor constă în evitarea oricăror alimente sau băuturi care pătează – este bine de ştiut că, în general, ce pătează hainele vă păta şi dinţii. Alte cauze care duc la îngălbenirea dinţilor constau în acumularea tartrului, cauzată de îngrijirea necorespunzătoare a danturii şi fumatul.

Cum se poate obţine un alb imaculat al dinţilor

În căutarea de soluţii, oamenii pot fi sufocaţi de câte opţiuni există pe piaţă. Dar alegerea produselor care chiar funcţionează este dificilă – găsirea soluţiei potrivite poate să dureze mult timp şi să afecteze buzunarul. DrWhite.ro mentioneaza care sunt cele mai bune şi sigure variante, care să garanteze rezultatele dorite:

Pulbere de Cărbune Activ Extras din bambus

În lupta împotriva dinţilor îngălbeniţi poate fi adoptată şi o alternativă organică – pulbere de Cărbune Activ pentru Albirea Dinţilor, de exemplu. Aceasta oferă un alb remarcabil cu ajutorul ingredientelor naturale pe care le include în formula să, îndepărtează tartrul şi este uşor de folosit, procedeul fiind identic cu cel al spălării obişnuite a dinţilor.

Pulberea de cărbune activ extras din bambus este o soluţie pe termen lung, fiind lipsită de interdicţii în ceea ce priveşte durata tratamentului, ceea ce înseamnă că oricine poate avea dinţi albi şi o respiraţie plăcută indiferent de momentul în care este surprins.

Benzi pentru albirea dinţilor cu ulei de cocos

Pentru persoanele care îşi doresc un produs care să dea rezultate, dar să fie şi comod de utilizat, benzile pentru albirea dinţilor cu ulei de cocos sunt o variantă bună de luat în considerare. Acestea sunt plăcute la utilizare, împiedica dezvoltarea bacteriilor din cavitatea bucală şi promit rezultate în mai puţin de o săptămână.

Durata unei utilizări este de 30 de minute sau mai mult, dar efectul după terminarea tratamentului durează cel puţin un an. Toate astea fără să sensibilizeze dinţii.

Creion defuber Luxury White

Simplu de folosit, eficient, dar şi fără durere, este şi creionul defuber Luxury White care nu conţine peroxid de hidrogen. Acesta asigura dinţi cu până la şase nuanţe mai albi, la care se poate ajunge într-un timp destul de scurt. Creionul este inclus într-un pachet care include şi un retractor bucal, care face aplicarea gelului pe dinţi uşoară şi mult mai rapidă, datorită evitării atingerii gingiilor cu gel.

Piaţa de profil abundă în oferte care promit albirea dinţilor în cel mai scurt timp. Unele produse ating obiectivul propus, altele nu. Din cauza abundenţei de opţiuni, este recomandată verificarea informaţiilor şi a opiniilor celor care folosesc diverse produse, chiar şi pe Facebook sau pe alte platforme de socializare.

 

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.