3 masti de fata homemade grozave pentru vara

Nu știi ce măști de față să îți cumperi vara aceasta? Mai bine păstrează-ți banii și pregătește-ți singură aceste măști homemade!

Dacă vrei ca tenul tău să arate perfect vara aceasta la festivaluri, pe plajă sau zi de zi, ar fi cazul să apelezi la niște măști de față eficiente. Problema este că multe femei nu știu ce anume să aleagă și, mai mult, ar prefera să păstreze banii pentru alte lucruri. Dacă și tu te afli printre ele, ți-am pregătit câteva măști homemade grozave, care nu te costă mai nimic și care te vor face să arăți la fel de bine ca o vedetă!Mască de față/exfoliant din miere, ulei de măsline și zaț de cafea (perfectă pentru ten uscat)

Pentru a pregăti această mască de față care are și rol de exfoliant, vei avea nevoie de o linguriță de miere, o linguriță de ulei de măsline și o linguriță de zaț de cafea. Amestecă-le bine apoi aplică masca pe față și las-o să acționeze 10 minute. Apoi, masează ușor fața folosind mișcări circulare și clătește cu apă călduță. Mierea și uleiul de măsline vor hidrata tenul, iar zațul de cafea îl va exfolia ușor. Evită această mască dacă ai tenul gras, uleiul de măsline nu e tocmai potrivit pentru tine.

Mască cu sare (perfectă pentru ten acneic)

Pentru a pregăti această mască, ai nevoie de sare de masă sau sare de mare și apă. Amestecă-le bine, apoi lasă sarea să se dizolve cam 20 de minute. Aplică apoi masca pe față și las-o să acționeze 15 minute, apoi clătește tenul. Această mască este foarte bună în cazul tenului acneic: nu numai că îți curăță foarte bine fața, dar reușește să usuce acneea. Evită această mască dacă ai tenul uscat.

Mască cu albuș de ou și lămâie (perfectă pentru tenul gras)

Pentru această mască de față, ai nevoie de un albuș de ou și o linguriță cu zeamă de lămâie. Bate spumă albușul și amestecă cu zeama de lămâie, apoi aplică masca pe față. Las-o să acționeze cam 15 minute, apoi clătește tenul cu apă călduță. Această mască de față îți va strânge porii șiva împiedica producția excesivă de sebum.

5 măști cu pepene roșu pentru un ten perfect hidratat

Tu ce măști de față homemade folosești vara aceasta?

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise