3 intrebuintari noi pentru corector

Combină-l cu rujul

Aşterne-l pe buze înainte de aplicarea rujului, şi acesta din urmă va rezista mult mai mult decât până acum. Sau amestecă-l cu rujul, folosind o pensulă, apoi aplică pasta obţinută pe buze, dacă vrei o nuanţă mai deschisă şi  o textură mată. Nu în ultimul rând, poţi utiliza corectorul pentru a perfecţiona conturul buzelor, după ce foloseşti creionul şi rujul: cu o pensulă plată (pentru corector), înconjoară-ţi buzele cu corector, mărind astfel contrastul între piele şi culoarea intensă a buzelor.

Conturează-ţi sprâncenele

După ce aplici fardul sau creionul pentru conturarea sprâncenelor, „decupează-le” folosind corectorul: mai exact, trasează conturul lor exterior, pe lângă dâra trasată cu fardul/creionul. Astfel  vei crea şi un efect de iluminare şi înălţare a arcadei, pe care îl poţi accentua folosind şi puţin fard bej-sidefat.

Subţiază-ţi nasul

Dacă ai o obsesie leagtă de nasul tău, îi poţi reduce dimensiunile, mai precis grosimea, folosind un corector cu o nuanţă mai deschis decât pielea ta. După ce întinzi fondul de ten, aşterne cu pensula pastă corectoare pe pereţii nasului, apoi uniformizează nuanţa feţei folosind o pudră mată (de nuanţa tenului tău).

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.