3 intrebuintari inedite pentru pudra

 
 

Nu te opri din citit… nu îţi vom spune că poţi folosi pudra pentru a da un aspect mat buzelor sau pentru a neutraliza grăsimea de pe scalp, sigur le ştiai pe astea. Iată ce mai poţi face cu pudra!

 

Gene lungi şi cu volum

Cum aşa? Nu ai nevoie de o mascara specială, inserţii de gene false fir-cu-fir sau straturi peste straturi de rimel. Tot ce ai de făcut este să aplici din belşug pe gene, cu o pensulă, pudră sub formă de pulbere, pentru ca apoi să aplici doar două straturi de mascara. 

 

Strălucire de perlă

Trece pămătuful peste o paletă de farduri metalice în nuanţe de bej şi maro, apoi prin pudră simplă, suflă să îndepărtezi surplusul şi apoi aplică pe pomeţi, umeri şi decolteu, pentru a obţine un efect radios, precum vedetele de la Hollywood.

 

Ajutor pentru picioare

În sezonul cald, balerinii, pantofii şi sandalele preferate se pot dovedi adevăraţi inamici când piciorul transpiră, încălţările alunecă şi ne provoacă bătături. Pudra poate fi de un real folos şi în această situaţie; trebuie doar să presari puţină în interiorul încălţărilor, şi apoi s-o distribui agitând pantoful.

 

Nu-i aşa că eşti uimită? Şi noi am fost. Un lucru e sigur… pudra are acum un nou statut în trusa ta de frumuseţe!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.