3 idei pentru designul unghiilor

Nu e nevoie să faci gaură în buget pentru a-ţi colora unghiile "altfel”; iată câteva modele pe care le-ai putea realiza şi cu ochii închişi!

 ”V” de la vampir 

Foloseşte un lac bază şi apoi unul nude, cu textură opacă (trebuie să acopere bine nuanţa unghiei) şi aşteaptă să se usuce minim 20 de minute. Decupează apoi triunghiuri din bandă adezivă şi lipeşte-le pe vârfurile unghiilor (acoperă maxim 0,5 cm din vârful unghiei). Lipeşte banda puţin mai în afara unghiei, pentru a o putea îndepăra uşor mai târziu. Aplică apoi lac roşu în dublu-strat, aşteaptă uscarea pentru a dezlipi banda şi încheie cu un topcoat!

Modelul „Luna nouă”

Aplică o bază şi două straturi de lac negru, apoi aşteaptă să se usuce. Oja neagră (fără sclipici sau sidef) echilibrează vârfurile sclipitoare. Foloseşte un lac argintiu pentru a desena mici semicercuri pe vârfurile unghiilor (cu bombeul spre baza unghiei), cam pe o treime din suprafaţă (aşterne un strat suplimentar dacă e încă vizibil negrul pe sub semilună), şi apoi un lac transparent. 

Reacţie chimică

După aplicarea bazei, pune pe câte o unghie, la întâmplare, picături de lac albastru sidefat, bleu, turcoaz, auriu roşcat şi auriu. Ia o scobitoare şi mişc-o în zig-zag pe fiecare unghie, apoi foloseşte un lac transparent pentru a netezi suprafaţa. Acest model merge perfect pe unghiile scurte, cu forma rotunjită.

Ai şi tu nişte idei creative legate de designul unghiilor? Spune-ne şi nouă!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.