3 idei DIY pentru depozitarea pensulelor de machiaj

Indiferent dacă ai o colecție mare sau mică de pensule de machiaj, ți-am pregătit 3 idei DIY simpatice pentru depozitarea lor.

Toată casa ta este ordonată, însă colțul de make-up pare aranjat de un copil de 5 ani? E ok, cu toate am trecut prin asta. Din păcate, nu numai că nu arată bine, dar pierzi și mai mult timp atunci când te fardezi, pentru că niciodată nu găsești imediat ce ai nevoie.Depozitarea pensulelor este cea mai simplă, iar azi ți-am pregătit 3 idei foarte simpatice pe care le poți folosi și tu. Mai mult, nici nu durează mult să le pui în aplicare – în câteva minute ai terminat toată treaba.

Ghid esential: pensulele de machiaj

Cu siguranță ai și tu prin casă un recipient din sticlă transparentă, cu formă rotundă sau pătrată. Nu trebuie să fie foarte înalt, cât o vază, dar nici foarte mic – pensulele de machiaj ar trebui să încapă cam până la jumătate. Poți folosi un borcănel de la lumănâri parfumate sau unul de Nutella.

Dar această idee pare cam simplă și plictisitoare, nu? Din acest motiv, dar și pentru ca pensulele să stea cât mai bine, pune niște boabe de cafea în recipient sau bilute mici colorate. Poți folosi mai multe recipiente, dacă ai mai multe pensule: unul pentru pensule de fond de ten, concealer, pudră, blush etc și unul pentru pensulele de ochi, de exemplu.Dacă îți dorești ceva mai feminin, ce ai spune de un recipient strălucitor sau cu sclipici? Folosește același tip de borcănel, dar pictează-l cu ojă cu sclipici sau cu un spray de graffiti argintiu sau auriu.În cazul în care îți ții produsele de machiaj în baie (deși nu îți recomandăm acest lucru, ele trebuie ținute la loc uscat) sau vrei să le ai mereu la îndemână, avem o altă idee pentru tine: borcane suspendate! Este puțin mai greu de făcut și e posibil să ai nevoie de ajutorul cuiva, însă e o idee ce poate fi folosită oriunde pentru mai mult loc de depozitare. Vei prinde de perete o bucată de lemn (colorată și decorată așa cum vrei tu), iar de aceasta vei fixa câteva borcane.

Nu uita! Pensulele de machiaj trebuie spălate o dată pe săptămână pentru a fi mereu curate.

Cum iti cureti accesoriile de frumusete

Etichete: DIY
Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise