3 greşeli de machiaj care te maturizează

Prea multă „tencuială”.

 
Ştii replicile acelea dezaprobatoare ale bărbaţilor despre o femeie care poartă prea mult machiaj? „E simpatică, dar are prea multă tencuială pe faţă, frate”. De multe ori, bărbaţii nici nu-şi dau dau seama că eşti machiată, dar asta numai dacă o faci aşa cum trebuie.
 
 
 
 
Prea mult fond de ten arată fals, iar excesul se adună în jurul liniilor fine care în mod normal nu sunt vizibile, făcându-te să pari cu 10 ani mai matură. Nu mai e nevoie să spunem că nu acesta este scopul unui machiaj reuşit. Ca să pari fresh şi odihnită, aplică întotdeauna o cantitate minimă de fond de ten şi acoperă imperfecţiunile cu un corector folosind o pensulă specială de concealer.
 
 
 

Concealer nepotrivit pentru zona de sub ochi.

 
Acoperirea cearcănelor îţi schimbă radical aspectul, dar trebuie să alegi produsul potrivit. Folosind un concealer prea uscat sau pudrat, îţi vei senzibiliza pielea subţire de sub ochi, plus că îţi vei accentua liniile fine despre care am vorbit mai sus. Optează pentru unul care are şi efect de iluminare – vei radia de tinereţe şi sănătate!
 

Fard închis la culoare pe linia de jos a genelor.

 
Deşi machiajul „trashy” e un trend în sine, nu orice chip e avantajat de o linie întunecată pe pleoapa inferioară – de cele mai multe ori, poate da un aspect neîngrijit şi maturizat. De altfel, se ştie că o linie precisă, trasată doar pe pleoapa de sus, foarte aproape de gene, conferă un aspect tineresc şi proaspăt. Experimentează şi alege cea mai potrivită variantă pentru chipul tău.
 
 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.