5 accesorii pentru ten perfect

Nu doar telefonale și tabletele crează dependență, ci și aparatele puse în slujba frumuseții. Iată cele mai eficiente accesorii / gadget-uri de beauty, pentru un ten perfect… și nu numai!

clarisonic gadget ten perfect sephora

Clarisonic Mia2 , 701 lei, disponibil doar în magazinele Sephora, îți eficientizează rutina de îngrijire de pînă la șase ori, în numai 2-3 minute. Rotațiile cu efect de micro-masaj îndepărtează impuritățile blocate în pori și pregătesc pielea pentru a putea absorbi optim produsele de îngrijire.

EPONGE KONJAC_Sephora

Konjac Sponge, 32 lei, exclusiv în magazinele Sephora, este unul dintre cele mai eficiente accesorii pentru curățarea feței. Fabricat din fibre naturale, acesta își mărește considerabil volumul după ce-l înmoi în apă și poate fi folosit zilnic, iar forma sa permite curățarea zonelor mai puțin accesibile – pe lângă nas, de exemplu, lăsând pielea netedă și catifelată.

5565820c7f5d2

Aparatul cu ultrasunete JimJams, 329 lei, pentru uz domestic, este alternativa perfectă dacă nu ai timp să mergi la salon pentru un tratament anti-rid, hidratare intensă şi redarea fermităţii pielii, obținând un ten perfect la prețul unui tratament de salon.

Foreo Luna

Dispozitivul pentru masaj cu vibrații Foreo Luna, 773, disponibil în magazinele Douglas, alături de alte aparate Foreo (periuța de dinți din silicon, cu vibrații, aparatul pentru masajul zonei ochilor sau Luna mini), îndepărtează prin pulsațiile perilor de silicon murdăria și machiajul, apoi se întoarce pe partea netedă, pentru un masaj stimulator pentru ten.

Philips SC6240-VisaCare-product

Philips VisaCare, 773 lei (Douglas), pentru că un ten perfect înseamnă… totul. Philips VisaCare se bazează pe un sistem de microdermabraziune non-invazivă, care presupune două acțiuni simultane asupra tenului: de exfoliere, îndepărtând celulele moarte, stimulând, astfel, procesul natural de refacere a pielii, și de masaj prin sucțiune, facilitând refacerea nivelului de elastină și colagen, ducând la un aspect mai ferm al tenului.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.