10 trucuri pentru un make up rapid

1.Dacă foloseşti primer axează-te pe zonele feţei în care se formează ridurile de expresie – liniile care apar când zâmbeşti sau când te încrunţi.

2.Pentru a-ţi reîmprospăta machiajul udă-ţi faţa cu puţină apă şi las-o să se usuce, fără a te şterge. Aplică puţină bază de makeup doar acolo unde este nevoie şi întinde-o cu atenţie pentru un aspect compact. 3.Pentru a aplică fardul de pleoape mai uşor, uită-te în jos în oglindă. În felul acesta pleoapa ta va fi fără încreţituri sau cute iar pensula ta de aplicare a fardului poate urma conturul ochiului fără pic de efort.

4.Fă-ţi buzele înainte de a aplica blushul, în felul acesta nu vei exagera cu aplicarea lui şi nu vei pierde timp pentru a-ţi tempera culoarea din obraz. 

5.Aplică rujul cu degetul. Este mai rapid şi nu necesită prea multă precizie precum aplicatul cu pensula. 

6.Pentru cel mai rapid smoky eye foloseşte un creion pentru a-ţi contura ochii. Conturează pleoapa superioară şi inferioară. Apoi, întinde restul de fard de pleoape rămas pe bureţelul de aplicare pornind din colţul exterior spre mijlocul peloapei. 

7.Pentru a aplica mascara la sfârşitul zilei,  piaptănă-ţi genele cu o perie sau un pieptăn de gene, pentru a înlătura rimelul existent. Abia apoi poţi aplica un strat nou de mascara, iar genele tale nu vor părea deloc încărcate.

8.Dacă te murdăreşti cu mascara nu încerca să ştergi urmele cât este încă umedă. Aşteaptă să se usuce şi va fi mai uşor de înlăturat.

9.Pentru a curăţa un contur de ochi greşit, fără a trebui să o iei de la capăt, foloseşte un beţişor de bumbac înmuiat în puţin demachiant. Tamponează zona ce trebuie ştearsă, nu freca pentru că poţi întinde şi mai mult. Foloseşte puţin corector pentru a acoperi zona ştearsă.

10.Un truc simplu pentru a da impresia că ai ochii mari este prelungirea sprâncenelor spre colţul exterior. Foloseşte un creion cu vârful subţire.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.