10 trucuri pentru gene lungi

Oricât de generoasă ar fi fost Mama-Natură cu ele, femeile își doresc invariabil gene lungi, dese și curbate, apelând de cele mai multe ori la compromisul genelor artificiale. Și dacă le-ai lăsa… să crească? Iată 1o sfaturi garantate:

 1. Folosește trucul bunicii. Se spune că uleiul de ricin ar fi capabil să stimuleze creșterea și îndesirea firelor de păr, deși și genele. Însă ai mare grijă cum îl aplici, deoarece te poți trezi cu vederea încețoșată. Folosește o pensulă curată cu vârf subțire (de la un tuș de pleoape pe care nu-l mai folosești) și aplică uleiul pe deasupra liniei genelor superioare și pe sub cele inferioare.
 2. Încearcă vaselina cosmetică. Un  alt remediu de casă ar fi vaselina cosmetică, ce trebuie aplicată pe marginea pleoapei superioare înainte de culcare. Nu întinde pe toată pleoapa, te vei trezi cu ochii umflați.
 3. Apelează la vitamina E. Sparge o capsulă uleioasă și masează-ți conturul ochilor, insistând și asupra genelor.
 4. Masajul ajută la stimularea foliculilor de păr. După ce te demachiezi, masează-ți ușor linia genelor pentru a stimula creșterea genelor în locuri unde au căzut firele.
 5. Periajul poate stimula creșterea genelor. Procură-ți una dintr-acele periuțe speciale pentru separarea genelor și piaptănă-le în fiecare dimineață, înainte să aplici mascara.
  gene lungi
  Marionnaud Pieptene sprâncene și gene (#24), 48 lei
 6. Nu dormi niciodată cu mascara pe gene peste noapte. Aceasta începe să se deshidrateze la scurt timp după aplicare, devenind casantă și uscându-ți excesiv genele (ca să nu mai vorbim de faptul că irita ochiul). Folosește un demachiant pentru machiaj rezistent pentru a scăpa rapid și eficient de rimelul de pe gene.
  gene lungi
  Demachiant bifazic de ochi Double Effect de la NIVEA, 16,08 lei

   

 7. Folosește un serum pentru creșterea genelor. Bonilash® este un ser revoluționar care are grijă de genele tale și care, aplicat corect, creează un efect de alungire a genelor de până la 25% în 12 săptămâni. Serul are la bază o substanță activă – bimatoprost – stimulent eficient pentru creşterea genelor, ce are un efect pozitiv asupra lungimii şi grosimii genei, a creşterii numărului de gene, a fortificării şi a sănătăţii lor, precum şi asupra intensităţii culorii naturale a acestora.
  Ser Bonilash pentru gene lungi
  Serul Bonilash, 95 lei, se aplică seara, după demachiere, pe pleoapele curate şi uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, ţinând pleoapa închisă. Uşor de folosit, cu o textură plăcută şi fină, acesta se distribuie facil pe piele şi are o absorbţie adecvată.

8. Ai grijă ce mănânci. Mâncarea nesănătoasă își afectează inclusiv genele. Consumă mai multe legume și fructe crude, nuci și semințe (proteine sănătoase) și vei folosi tot mai rar mascara pentru alungire.

9. Ia vitamine. Biotina este o formă de vitamina B necesară pielii, părului și unghiilor și este mai greu asimilată din hrană. Ia un supliment alimentar cu Biotina pentru minim trei luni și vei vedea diferența.

10. Renunță la extensiile de gene. Genele fir cu fir din fibre naturale se lipesc pe firele naturale și de cele mai multe ori cad împreună cu acestea, iar regenerarea este de durată. Mai bine își aplici doar ocazionale gene false cu adeziv, dar ai grijă să te demachiezi cu delicatețe.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.