10 trucuri de la make-up artiști pentru un look de milioane

Machiajul ne ajută pe fiecare dintre noi să ne ascundem micile defecte și să scoatem în evidență atuurile fizice. Este un adevărat aliat al femeilor și trebuie să recunoaștem că un machiaj bine executat și care ne pune în valoare frumusețea ne dă mai multă încredere în noi și ne face să ne simțim mai atrăgătoare.

Cum nu putem să ajungem în fiecare dimineață la salon pentru ca un profesionist să ne aplice machiajul, trebuie să ne ocupăm singure de el, în fiecare dimineață. Nu este deloc greu să obții un look de milioane. În primul rând, trebuie să folosești aceleași farduri precum profesioniștii, pe care le poți găsi la prețuri atractive printre aceste produse de machiaj. Odată ce le ai, nu rămâne decât să pui în aplicare următoarele trucuri ale make-up artiștilor.

Iată ce trucuri de la profesioniștii în make-up poți pune și tu în aplicare acasă:

Kerry Cole, style director la una dintre cele mai mai companii de produse de machiaj din lume, spune că mascara va arăta mult mai bine dacă adaugi în recipientul său câteva picături de soluție salină. Încorporează soluția în mascara cu ajutorul periei și aplică pe gene. Vei obține un rezultat fermecător și vei prelungi durata de viață a acestui produs.

Sarah Lucero, unul dintre oamenii de bază în compania de cosmetice Stila, spune că mascara ar trebui aplicată înainte de tușul lichid. Ea le sfătuiește pe femei să procedeze așa dacă își doresc să obțină mai ușor efectul de „ochi de pisică“.

Niki Metz, un alt make-up artist de talie mondială, are un truc de machiaj de ținut minte. Cu o oră sau două înainte de aplicarea machiajului, aplică pe față puțin albuș de ou. Lasă-l pe față timp de 20 de minute și apoi clătește tenul cu apă călduță. Aplică după aceea machiajul așa cum faci de obicei. Rezultatul va fi un ten ferm și luminos.

Make-up artistul Maggie Ford Danielson ne împărtășește un truc pentru găsirea nuanței perfecte de fond de ten și anticearcăn. Aplică-l pe interiorul brațului, nu pe mână. Dacă se potrivește pe porțiunea aceea, cu siguranță se va potrivi perfect pe chipul tău.

James Vincent, make-up artist pentru o mulțime de celebrități, ne dă un sfat foarte util pentru un machiaj cât mai natural. Aplică blush-ul pe obraz înainte să aplici fondul de ten. În felul acesta nuanța rozalie a blush-ului pare mai naturală.

Rujul roșu este perfect pentru un look elegant, de seară. Pentru a-l face să reziste mai mult pe buzele tale, profesioniștii îți recomandă să aplici înainte un anticearcăn. După ce aplici rujul, finisează lookul cu ajutorul unei pudre translucide. În acest fel vei avea buzele roșii întreaga seară.

Make-up artistul Tom Pecheux este de părere că nu există nuanța perfectă de fond de ten, pentru că nuanța se schimbă în funcție de sezon. El te sfătuiește să folosești o nuanță mai deschisă pentru iarnă și una mai închisă pentru vară și să le amesteci pe cele două în celelalte anotimpuri.

Ondulatorul de gene este o ustensilă minune care ne ajută să avem ochii mai mari și mai luminoși, iar un truc foarte util când îl folosești este să îl încălzești în prealabil cu ajutorul uscătorului de păr. Nu încălzi, însă, prea mult ondulatorul, este suficient să fie călduț.

Lauren Urasek, una dintre cele mai cunoscute make-up artiste din New York, te sfătuiește să aplici mascara de la vârf spre rădăcini pentru a obține mai mult volum. Majoritatea dintre noi am aplicat mascara de la rădăcini spre vârfuri încă de prima dată când am pus mâna pe un astfel de produs, însă merită să încercăm ceva nou.

Ai rămas fără blush? Nicio problemă, spun profesioniștii în ale machiajului. Poți folosi cu încredere un ruj pentru a crea efectul blushului. Trage o linie cu rujul de-a lungul pomeților și apoi întinde-l cu ajutorul degetelor.

Tu ai vreun truc de make-up care îți garantează un look perfect mereu? Care este acela?

(P) Articol realizat împreună cu canar.ro

Sursa foto: Shutterstock

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.