10 trucuri de frumusețe nemaiauzite

Când stai în preajma unui expert în frumusețe, îți dorești să afli tot ce știe. Și cum noi asta facem tot timpul, am adunat pentru tine câteva trucuri de frumusețe super-tari!

1„Folosește sauna ca pe o mega-capsulă pentru tratament. După sală, aplică pe păr o mască și înfășoară-ți capul într-un prosop înainte să intri la aburi. De ce n-ai profita la maxim aplicând o mască facială și ulei pe corp?” (Liz Taw, ambasador Aussie)

2 „Dacă vrei ca un lac de unghii neon să arate pe unghii exact ca-n sticluță, aplică-l peste ojă albă!” (Kimmie Kyess, tehnician manichiură)

3 „Pentru a-ți face ușor smoky eyes, aplică punctiform creion negru chiar sub linia genelor. Apoi unește punctele cu pensula pentru a estompa.” (Nicola Wakeling, makeup artist)

4 „Folosește scrub cu o zi înainte de epilare pentru ca părul să se îndepărteze mai ușor.” (Lisa Snowdon, ambasador Veet)

5 „Dedică-te rutinei de îngrijire a pielii pentru a vedea rezultate – la fel cum te ții de sală pentru un trup tonifiat.” (Lisa Grunebaum, chirurg plastician)

6 „Folosind un tuș negru, conturează cu grijă pe sub genele pleoapei mobile. Astfel vei defini genele chiar înainte de a aplica mascara”. (Cesar Santos, face designer  pentru Giorgio Armani)

CITEȘTE ȘI: Trucuri de frumusețe de la experți

7„Nu te rezuma la a aplica machiaj doar de dimineață. Ia-ți cu tine câteva elemente pentru retușul de după prânz. Mie îmi place să aplic un strat suplimentar de mascara, puțin corector și ruj, și să-mi curăț pliurile pleoapelor. Este o transformare simplă, de numai 2 minute.” (Sharon Dowserr, Maybelline New York)

8 „Pentru a-ți face bucle în stilul „surf”, înfășoară-ți șuvițele pe un ondulator gros, lăsând vârfurile libere. Secretul e să faci să alunece ondulatorul în susul și în josul părului. La final fă buclele mai lejere cu o perie.” (Neil Moodie, hair-styilist)

9 „Tratează pielea ternă cu un mini tratament facial: ține-ți fața trei minute deasupra unui bol cu apă fierbinte în care ai picurat ulei organic de lavandă. Închide porii cu o loțiune tonică delicată pe bază de castraveți, apoi aplică pe față două picături de ulei facial înainte de crema hidratantă.” (Dani Guinsburg, fondator The Session School)

10 „Mascara albastră pe pleoapele superioare și mov pe cele inferioare fac culoarea irisului mai vibrantă și contrastează cu albul ochilor. (Lisa Potter-Dixon, makeup artist Benefit Cosmetics)

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.